2777
2789
عنوان

یه سوال کرونایی

179 بازدید | 30 پست

خانوما سلام شبتون بخیر.میگم این ویروس کرونا رو لباس یا پارچه چقدر میمونه؟؟نمیدونم شمام حساسید مثل من من وقتی میخوام لباسای بیرون رو بندازم تو ماشین. یک روز که میمونه کنار. بعد میارم میندازم داخل ماشین اکه لباسا بخوره به دیواره ماشین یا یهو از دستم مثلا جوراب بیوفته تو کف خونم همرو الکی میکنم به نظرتون واجب این کار دارم نابود میشم خسته شدم دیکه😫😫😫😪😪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از سرکار میام

لباسامو بیرون درمیارم 

اصلا داخل نمیارم

فرداش همونا رو دوباره میپوشم

ویروس روی پارچه عمرش کوتاهه

ما بدین در نه پی حشمت وجاه آمده ایم      از بد حادثه اینجا به پناه آمده ایم  
سلام عزیزم منم دقیقا عین تو هستم لباسارو که ریختم تو ماشین دورتا دور درش هم الکل میزنم

خیلی بده دارم اذیت میشم اگه یه جوراب بیوفته کف خونم اگه الکل نزنم اونجا رو اکه کسی با پا رفته باشه اونجا فک میکنم همه جا خونه کرونایی شده.امشب شوهرم لباسارو انداخت تو ماشین جوراب افتاد کف خونه با پاش رفت اون قسمت الان همه جا خونه رفت فک میکنم همه جا کرونایی شده؟

ما وقتی از بیرون میایم با لکل دوش میگیریم کلا ..... 😣همه لباسامونا قبل ورود و وسایلمونا و دستامون و پاهامونا همه را ضد عفونی میکنیم بعد وارد میشیم

عمرم زندگیم عشقم نفسم وجودم بردیا( پسرم)
من از سرکار میام لباسامو بیرون درمیارم  اصلا داخل نمیارم فرداش همونا رو دوباره میپوشم ویروس ...

ماهم همین کارو میکنیم.لباس بیرون رو داخل نمیاریم بعد مپقع شستن هم قبلش یه روز میزاریم بمونه بعد داخل ماشین میندازیم.یعنی با یک روز ویروس از بین رفته

خیلی بده دارم اذیت میشم اگه یه جوراب بیوفته کف خونم اگه الکل نزنم اونجا رو اکه کسی با پا رفته باشه ا ...

کاملا درکت میکنم عزیزم

من همچین وقتایی طی رو آب وایتکسی میکنم همه جای سرامیکا میشم

رو فرش و اینا هم الکل میزنم

ماهم همین کارو میکنیم.لباس بیرون رو داخل نمیاریم بعد مپقع شستن هم قبلش یه روز میزاریم بمونه بعد داخل ...

بله ۸ تا ۱۲ ساعت میمونه

خیالت راحت

ما وقتی از بیرون میایم با لکل دوش میگیریم کلا ..... 😣همه لباسامونا قبل ورود و وسایلمونا و دستامون و ...

چقدر زندگی سخت شده.اه اینم شد زندگی .من موندم ملت چطوری مهمونی میگیرن با همون لباسا بیرون میرن خونه هم دیگه

یعنی بعد یک روز که لباسا کنار بوده اگه لباسا به بدنه ماشین بخوره یا کف خونه ویروسی نمیشن

نه نمیشه