2777
2789
عنوان

کیا توی کرونا عروسی گرفتن؟

4064 بازدید | 47 پست

نزدیک یک ساله عقدم و عقد بسیار سختی دارم

خیلی ازدواجم حواشی داشته...

وسایل و خونه هم تقریبا اماده س

ولی خانواده بخاطر کرونا میگن باید صبر کنی تا تموم شه بعد جشن بگیری

ولی من و همسرم نمیتونیم بیش از این صبر کنیم و خیلی تحت فشار مشکلاتیم

شما بگید چیکار کنم؟

در ضمن دلم ی جشن حتی کوچیک میخواد

سخت بود ولی تونستم   

منتظریم کرونا تموم بشه دل منم خیلی میخاد زود عروسی کنیم

عقدکردم💙برای اینکه بعد عروسیمون تو ارامش زندگی کنیم و عاقبت بخیر بشیم یه صلوات بفرستین سختی زیاد کشیدم انشالله به حاجت دلتون برسین🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم مجبوری صبر کنی. یا بری خونه ات سال دیگه عروسی بگیری. در کل که دو هفته دیگه محرم و صفره دیگه عروسیا تعطیل. بعدشم واقعا کار عقلانی نیست بخوای  تو این وضعیت ادم ها رو‌توی معذوریت قرار بدی، یکی از نزدیکات بلایی سرش بیاد خودتو هیچ وقت نمیبخشی. ضمن اینکه من الان عروسی نزدیک ترین کسی که دارم دعوت بشم نمیرم. نمیدونم کسی بیاد یا نه 

کرونا حالا حالاها تموم نمیشه تا وقتی یه نفر تو دنیا داشته باشه حتی اگه ایران پاک پاکم بشه بازم در خطریم لباس بپوش برو اتلیه عکساتو بگیر برو سرخونه زندگیت 

عاشق که شد که یار به حالش نظر نکرد/ای خواجه درد نیست وگرنه طبیب هست
عروسی پسر عمم این پنج شنبه ست چند روز بعدشم عروسی پسر عمومه😐😐😐😐😐

اگه خدایی نکرده کسی کرونا بگیری عروس و داماد میان حالشو بپرسن ؟؟ خرج بیماریشو و بیمارستانشو بدن؟؟؟ به نظر من که نرین باز‌خود دانید

خب زندگی تونو شروع کنین و عروسی نگیرین مثل خیلی عروس و داماد های دیگه فقط آتلیه برید و عکس بگیرین بعدش اگر تو دلت مون سالگرد ازدواجتون یه تالار بگیر جشن بگیر به جاش

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
چن وقته عقدین؟ اخه تموم نمیشه ب این زودیا ک

9ماهه کاری نمیتونم بکنم 😔بابام گفته تا عروسی نگیرین نمیزارم ببرتت

عقدکردم💙برای اینکه بعد عروسیمون تو ارامش زندگی کنیم و عاقبت بخیر بشیم یه صلوات بفرستین سختی زیاد کشیدم انشالله به حاجت دلتون برسین🌸