2777
2789
عنوان

نظر میخام واسه جهاز

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 51 پست
عزیزم رسم هرجا فرق میکنه ولمون میکنید حالا😅

خوب حالا یه سوال بود اعصاب نداری ها 😕😒

ولی اگه مشورت میخوای اول از همه یخچال و لباسشویی بخر جوری که قیمت این دو تا رفته بالا قیمت وسایل برقی کوچیک ها اونقدر نرفته بالا و امکانش هست بیشتر هم بره بالا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونجا خیلی بیشترپولشو باید بدی ک بنظرم قیمتارو مقایسه کن نسبت به بانه گناوه اینا چون ازشهرای بزرگ کل ...

با هزینه حمل و نقلشو و حرص خوردنش که پولتو نخورن و اینا همون میشه 

به پشم های خود بیاموز...هرچیزی ارزش ریختن ندارد  
با هزینه حمل و نقلشو و حرص خوردنش که پولتو نخورن و اینا همون میشه 

فک نکنم اگ اینجوری بود ک کسی انلاین نمیخرید واینکه این همه جای مطمن 

مطمن باش واس دوهرارپول همچین جاهایی خودشونو بی اعتبارنمیکنن حالا خوددانی

همه دخترا حداقل یه بارپرسیدن "چرا"؟؟؟                                  وشنیدن چون تودختری !                                                       همینقدرتلخ ...

بزرگا واجب تره،و کاربردی و توی چشم،خرده ریزارو میشه خیلیاشو نخریید چون اول زندگی واقعا کاربردی نیستن،مثل چرخ گوشت ،چای ساز،قهوه جوش،آبمیوه گیری،همزن،توستر اینارو نخریدی هم نخریدی

چیزی را که برای خودمیپسندی برای دیگران هم بپسند،چیزی را که برای خود نمیپسندی برای دیگران هم نپسند،اینجوری دنیا بهشت میشه.
خوب حالا یه سوال بود اعصاب نداری ها 😕😒 ولی اگه مشورت میخوای اول از همه یخچال و لباسشویی بخر جوری ...

ن عزیزم ببخشید بد متوجه شدی😅عصاب دارم

اره اول گفتم کوچیکارو بخرم بعد ک خونه اماده شد اونارم بخرم مستقیم ببرم اونجا ولی بااین وضعیت میگم هرچی زودتر بخرم بهتره

گا زهم ببین اگه خونه خودش داره دیگه نخر،الان که همه صفحه اییه

چیزی را که برای خودمیپسندی برای دیگران هم بپسند،چیزی را که برای خود نمیپسندی برای دیگران هم نپسند،اینجوری دنیا بهشت میشه.
فک نکنم اگ اینجوری بود ک کسی انلاین نمیخرید واینکه این همه جای مطمن  مطمن باش واس دوهرارپول هم ...

خودمم چنتا کوچیک برقیامو انلاین گرفتم ولی بنظرم بازم حضوری بهتره خیلی استرس داره اسیب نبینه تو راه مشکلی داشته باشه مرجوعیش مکافاته

واسه وسایل کوچیکا خوبه بنظرم انلاین

ن خونه نوسازه خالیه هیچی نداره

خونه اگه از خودتونه صفحه ایی بزن گازو کمتر جاتو میگیره ،قیمتشم مناسبتره 

خونه اگه از خودتونه صفحه ایی بزن گازو کمتر جاتو میگیره ،قیمتشم مناسبتره 

فرگاز مناسب تره

الان صفحه ای خوب بخام بخرم4تومن ایناس

یه 4.5تومنم فر میشه

فرگاز بخرم بصرفه تره

مشکل توراه برعهده ی راننده است چون تست میشه وهیییچ نگرانی نداره درصورت نارضایتی جنس برگشت میخوره پول ...

نمیدونم عزیزم حالا باید ببینم چی میشه چجور میشه مشورت کنم

فرگاز مناسب تره الان صفحه ای خوب بخام بخرم4تومن ایناس یه 4.5تومنم فر میشه فرگاز بخرم بصرفه تره

ولی این قیمت نیست دیگه نهایتش بخوای صفحه ایی بخری دو میلیونه،صفحه از طرح فر ارزونتره

ن عزیزم ببخشید بد متوجه شدی😅عصاب دارم اره اول گفتم کوچیکارو بخرم بعد ک خونه اماده شد اونارم بخرم م ...

آره آخه ما یکسال پیش خواستیم بیایم خونه خودمون یخچال ۶ تومن خریدیم الان شده بیست و خورده ای لباس شویی هم خیلی گرون شده ول یمثلا گوشت کوب برقی یکسال پیش خریدیم ۲۰۰ الان شده ۵۰۰ در مقابل یخچال و گاز و لباسشویی خیلی روش نیومده شما یه جا پیدا کن  اول یخچال و گاز و لباسشویی رو بگیر 

اصفهان

خواهر منم اصفهانم . میخوام کوچکارو بخرم تا بعد بزرگارو از قشم سفارش بدم . کوچکامم از سه راه حکیم نظامی میخرم 

میشه ازتون خواهش کنم برا اینکه بابام راضی ب ی کاری بشه برام صلوات بفرستید خیلییی محتاجم ممنونم 😍😘😗😔(سوالات در مورد حیوانات پاسخگوهستم)