2777
2789
عنوان

نفری یه صلوات برای مادر شدنم بفرستید خدا خیرتون بده

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 42 پست

من یه دونه فرستادم تو هم بفرست واسم بلکه ام با ارزوی لباس عروس تو گور نخوابیدم .۳۸ سالم زیاد با مردن فاصله ندارم😉

شاید این دم اخری فرجی شد

درمان آندومتریوز با حذف قند وشکر از رژیم غذایی
سلام حاجت روا بشید. خوب عذا و میوه سبزیجات و قرص آهن بخورید تا مشکل کم خونینون بر طرف بشه ورزش کن ...

تخمدان پلی کیستیک دارم این اولین ماه اقداممه بار قبل با اولین اقدام باردار شدم این ماه قصد دارم یک روز در یان اقدام کنم.خدا خیرتون بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم

الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم

۱۳۹۹: یه روزی به ۳ تا هدف هام میرسم 💫🌱       ۱۴۰۴: دوتا از هدف هام تیک خورد در راه رسیدن به سومین هدفم هستم🥰❤️

سلام منم 114 به نیت 14معصوم انشالله مادر بشی برا منم دعاکن

اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِنآئِكَ عَلَيْكَ مِنّى سَلامُ اللّهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَ بَقِىَ اللَّيْلُ وَ النَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللّهُ اخِرَالْعَهْدِ مِنّى لِزِيارَتِكُمْ اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ
عزیزم من باردارم‌ از ته دلم‌دعا میکنم ایشالا توهم طعم مادر شدنو خیلی زود بچشی...

ممنوک عزیزم خدا نینیتو سالم و سلامت برسونه بغلت ممنون از لطفت منم برای شماها صلوات میفرستم

من یه دونه فرستادم تو هم بفرست واسم بلکه ام با ارزوی لباس عروس تو گور نخوابیدم .۳۸ سالم زیاد با مردن ...

دور از جونت عزیزم فرستادم برات.انشاالله خیلی زود عروس شی ۳۸ سال که سنی نیست الان دیگه دیر ازدواج کردن مد شده