2777
2789
عنوان

بچه ها اعصابم خیلی بهم ریخته

375 بازدید | 49 پست

۲شب پیش خونه مادرشوهرم مهمونی بود من بچه کوچیک دارم شیرخواره سر سفره گریش گرفت منم هنوز شام ۲قاشق نخورده بردم اتاق بچمو شیر بدم بخوابه دیدم سفره رو دارن جم میکنن خواهرشوهرم اومده تو اتاق میگه نمیخوای ظرف بشوری منم گفتم بچه بخوابه میام.برگشت گفت آره جون خودت از زیر ظرف شستن در میری و در محکم بست.انقدر ناراحت شدم همیشه خونشون ظرف شستم و کمک کردم برام وظیفه شده.بعد کا مهمونا رفتن جلو مادرشوهرم و شوهرم گفتم من از این رفتار خواهرشوهرم ناراحت شدم دیدم مادرشوهرم توپش ترکید که تقصیر تویه .تو فلان و بهمان گله های کجا روکشید بعد رفت تو آشپزخونه ب دخترش گفت خوب گفتی.شوهرمم که فقط لال شده بود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو این جور مواقع این جور شوهرهای بی زبون رو باید با گیوتین سرشون رو زد😡😡😡🤮

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........

وا چه عتیقه ان

حالا زنداداش من میره شیر بده غذاشو تو سینی براش میبریم اگه بشه بخوره 

میگفتی من گرسنگی و سیری و ارامش بچه ام از غذا خوردن خودم مهم تره 

غذا نخوردم که به بچم برسم بعد اونو ول کنم ظرف بشورم

میشه برای رسیدن به خواسته ام تو این هفته یه صلوات بفرستید😢

😕⁦🙌🏻⁩کاه گل بر سرش

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

وا میگفتی حوصله ریخت و‌پاش مهمون ندارید دعوت نکنید منم از سر محبتم تا الان کمک میکردم وگرنه وظیفه ای ندارم

بابا بخدا من کاربر قدیمی ام.سایت بروز شد کاربریم پرید.نسخه جدید ازت بدم میاد😒😒

برای اینکه بی احترامی نشه ودوفردای دیگه از رفتارت پشیمون نشی کمتر رفت وامد کن ،به هر حال هر کسی تو یک جهلی به سر میبره که نتیجه تربیت اشتباهه

شما که قرار نیست مثل اونا دل بشکنید

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲