2777
2789
عنوان

بعله برون خواهرم دعوت نشدم عقدش برم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1956 بازدید | 104 پست

یعنی از قبل درجریان نبودی؟

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه بد واقعا

نمیخواد بری

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

بنظرم هرجا دعوتت کردن برو مراسمات خاهرته... زنگ بزن و بهش تبریک بگو خیلی دوستانه عزیزم

هرکس بَدِ ما به خلق گوید، ما دیده زِ او نمیخراشیم...ما خوبیِ او به خلق گوییم...(تا هر دو دروغ گفته باشیم😎)

😒😒یعنی واقعا‌ میری؟؟ 

یعنی واقعا باز هم‌ بهشون‌ زنگ میزنی؟ 

یعنی‌ با مادرت هم‌ حتی حرف می زنی؟ 

یعنی‌ اون‌ خواهرت رو آدم‌ حساب میکنی؟ 

؟؟؟؟؟؟

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
بنظرم هرجا دعوتت کردن برو مراسمات خاهرته... زنگ بزن و بهش تبریک بگو خیلی دوستانه عزیزم

چون ناخن و از گوشت نمیشه جدا کرد این یه مثاله بعد از مراسماش گلایه کن

هرکس بَدِ ما به خلق گوید، ما دیده زِ او نمیخراشیم...ما خوبیِ او به خلق گوییم...(تا هر دو دروغ گفته باشیم😎)