2777
2789

سلام دوستانی که مخ اقتصادی خوب دارن...خونه مو پارسال داده بودم اجاره مستاجرخیلی اذیتم کرد واسه اجاره دادن و اینکه میدید خانم هستم خیالش راحت بود دنبال دردسر نیستم و کلی خسارت زده بود و بسختی فقط خونه رو تخلیه کرد و کلی هزینه کردم تا خونه مرتب بشه خلاصه که اینبار دادم رهن ولی خب دلم میخوادجایی سرمایه گذاری کنم ک مطمئن باشه و درامدش هم خوب باشه

بنظرتون چکار کنم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بورس دیگه

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

یکی از دوستان توی کار بازیافت پلاستیکه پیشنهاد داده اونجا سرمایه گذاری کنم و برای ضمانت سند ماشینشو میده و اینکه ماهانه بصورت متغیر بین ۳ تا ۵ درصد سود داره ولی نمیتونم اعتماد کنم

عزیزم سبدگردان خوب از کجا باید گیر بیارم 

راستش یه مدت شبکه دو برنامه عصر خانواده یه کارشناس اورده بود در موردش صحبت میکرد  وخیلیا هم میگفتن سود کردن 

واگه کارگزاری محل زندگیتون برین بهتون معرفی میکنن

تیکر به وقت کنکور ۱۴۰۱❤دعا کنید شاید بزرگترین دعای شما کوچکترین معجزه خدا باشه💖☺
یکی از دوستان توی کار بازیافت پلاستیکه پیشنهاد داده اونجا سرمایه گذاری کنم و برای ضمانت سند ماشینشو ...

منم از یکی شنیدم سود خوبی داره

تیکر به وقت کنکور ۱۴۰۱❤دعا کنید شاید بزرگترین دعای شما کوچکترین معجزه خدا باشه💖☺
یکی از دوستان توی کار بازیافت پلاستیکه پیشنهاد داده اونجا سرمایه گذاری کنم و برای ضمانت سند ماشینشو ...

عزیزم من خودم تو شرکت بازیافت پلاستیک و گرانول هستم و مدیر بازرگانی ام و میبینم مدیرمون چقدر سود داره ولی نمیدونم چجوری شما سرمایه گذاری میخواید بکنید میشه لطفا اگه مایل هستید بگید 

عزیزم من خودم تو شرکت بازیافت پلاستیک و گرانول هستم و مدیر بازرگانی ام و میبینم مدیرمون چقدر سود دار ...

این دوستم ک پیشنهاد داده خودش توی کارخونه یه دستگاه خریده و علاوه بر اون از بقیه سرمایه شونو میگیره و توی خریدی ک واسه کارخونه میشه سهیم میشه و از سود اون خرید یه جیزی هم واسه خودش برمیداره و درصد سود سرمایه گذارا رو هم میده