2777
2789

شکم اولی هستی؟یا بارداری دوم ؟

❤لالا لالا به روی شونه ام بخواب بخواب امشب تو ای دخترِ مهتاب لالا لالا گلم ای بهترینم همیشه واسه تو عاشق ترینم لالا لالا میگم بارون نم نم نیفته از چشات قطره شبنم لالا لالا گل سرخم لالایی ناز دخترِ مامان؛ گونه حنایی بخواب دردونه من وقت خواب شدهمه دلخوشی هام نذر چشات شد❤️(ژوانم)

من میرفتم پیشش اول اینکه شکم اول قبول نمیکنه منو بخاطر اینکه دوست صمیمی مامانم بود قبول کرد مطبش بسیاااار شلوغه خیلی باید معطل بشی بعد۵تا باهم میرن داخل اناق و همه رو با هم ویزیت میکنه دستش برای سزارین عالیه و زود روپا میشی ولی متاسفانه منو سزارین نکرد حتی با وجود پارتی کلااااا دکتر سختگیری هست در عین حال مهربون شماره مطبش ندارم ولی شماره خودش رو دارم زنگ بزنی جواب نمیده فقط پیامک جواب میده

فکر‌کنم امروز هم نباشن سال۹۷که ویزیتم میکرد شنبه و سه شنبه فول تایم مطب بود بقیه روزا بیمارستان

❤لالا لالا به روی شونه ام بخواب بخواب امشب تو ای دخترِ مهتاب لالا لالا گلم ای بهترینم همیشه واسه تو عاشق ترینم لالا لالا میگم بارون نم نم نیفته از چشات قطره شبنم لالا لالا گل سرخم لالایی ناز دخترِ مامان؛ گونه حنایی بخواب دردونه من وقت خواب شدهمه دلخوشی هام نذر چشات شد❤️(ژوانم)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم از کجا میدونید ک سزارینش خوبه؟ 

چون خالم و چندتا از  فامیلای نزدیکم پیشش سزارین شدن چون اونا قبلا هم سزارین کرده بودن پیشش و بار دوم و سومشون بود

من میرفتم پیشش اول اینکه شکم اول قبول نمیکنه منو بخاطر اینکه دوست صمیمی مامانم بود قبول کرد مطبش بسی ...

سلام عزیزم خوبید جسارتا اطلاع ندارید الان دکتر هستن یا نه میدانم یکم خواسته اخلاقی نیس ولی میشه لطفا شمارشون رومحبت کنید شانسم رو امتحان کنم راستش باوجودی ک خواهرشوهرم اشنا داره ولی حاضر نیس کاری کنی چن بار هم بهش گفتم باوجودی ک شرایطم یکم فرق داره و لک بینی دارم

سلام عزیزم خوبید جسارتا اطلاع ندارید الان دکتر هستن یا نه میدانم یکم خواسته اخلاقی نیس ولی میشه لطفا ...

سلام عزیزم  واست در خواست  دوستی دادم توی شخصی شمارش برات میفرستم ایشالله که مشکلت حل  بشه،پیام بده بهشون چون تماس جواب نمیدن واتس   اپ وتلگرام هم  دارن ولی پیام عادی بدی  بهتره