2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من راکوتان خوردم.ببخشید شما میدونی چطور میشه نینی یار رو تگ کرد یکی به خانوادم توهین کرده نمیخوام جوابشو بدم میخوام نینی یار رو تگ کنم

تویی ک امضامو میبینی میشه برای بهتر شدن شرایطم دعا کنی؟امیداوارم خدابهترینا رو بهت بده💟

جوشی ک رو بدن ظاهر میشه نتیجه واکنش داخلی بدنه باید ببینی داخلی چه مشکلی داری ک جوش میزنی

ریشه ای برطرفش کنی

جوش ممکن ناشی از استرس

مشکل کبد

هورمون

باشه

یه ازمایش بده ببین چرا جوش میزنی...

خدایا ما انقدی ک آرزو داریم وقت نداریمااا بجنب قربونت برم💕
@نی_نی_یار_2   @نی_نی_یار_3   @نی_نی_یار_صبح  

عزیزم فدات بشم ولی دیر گفتی خیلی عصبی بودم دیگه جوابشو دادم😰

تویی ک امضامو میبینی میشه برای بهتر شدن شرایطم دعا کنی؟امیداوارم خدابهترینا رو بهت بده💟
اشکال نداره گلم هر طور راحتی☺️💕💕💕

مرسی عزیزم تا اومدن تگ کنم تاپیکو قفل کرد.خدا همه رو شفا بده.ولی ممنونم یاد گرفتم چطور باید نینی یار رو تگ کنمم💟💟💟