2777
2789
عنوان

خواستگار عراقی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 22163 بازدید | 445 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین نمیشه بگیم بدن، آدم خوب توشون وجود داره، اما برای ازدواج واقعا سخته..مخصوصا برای تحقیق کردن، ما ...

آره آدم خوب توشون هست مثل همون کسی ک تو کاخ صدام خدمت میکرد ولی ب ایرانیا کمک میکرد منکرش نیستم ولی اکثرا خلق وخوی بدی دارن بازم میگم عربای ایران مثل اونا نیستن

السلام علیک یا اباعبدالله الحسین ع

به نظرتون نطرش با حرف شما عوض میشه چرا بد یه مسلمون دیگه رو میگید خب عراقی باشه حالا اروپایی بود خوب بود همه میگفتن اره برو بنده خدا مسلمونه مثل خودمونه تا حالا کربلا نرفتین ندیدن خیلی احترام ایرانی ها رو دارن اینقد خاله زنک نباشید لطفا کسی سرم هوار نشه😡

نژاد_پرست_نباشیم#  

من# یک نژاد پرستم

این عربها همونها هستن ک هشت سال ما را قل و غم کردن هنوز هم هم نان یه مشت کثافت عوضی هم نان ک تو خرمشهر ب ناموس ما تجاوز کردن اینا وحشی و کثافت کثافت برای یک لحظه شونه... متاسفانه نفرتم در قالب کلمات نمیگنجه

چقدر ساده ای تو دختر نهایتا صدتا دویستا خارجی یا حالاهزارتا خارجی بینشون باشه چندین هزار نفربودن همه ...

ساده نیستم یکم مطالعه کنید منشا داعش چیه کجاست و با چهار تا فیلم و جنگ رسانه ای قضاوت نکنید

بله فیلمی بیرون اومد بعد از شهادت حاج قاسم از شادی 50 تا عراقی

بعدش چی شد؟

عزاداری چند صد هزار نفری مردمش توی کربلا و نجف رو ندیدید؟بین الحرمین رو ندیدید؟

پروردگارا نگذار دعا کنم که مرا از دشواری ها و خطر های زندگی مصون داری بلکه دعا میکنم در رویارویی با آن ها بی باک و شجاع باشم , نگذار از تو بخواهم درد مرا تسکین دهی بلکه توان چیرگی بر آن را به من ببخش ...پروردگارا تنها تو هستی که میتوانی تلنگری بزنی بر این دل درمانده تا شاید بفهمد از دست دادن تو سخت ترین از دست دادن هاست پروردگارا به من آرامشی ده تا بپذیرم هر آن چه را نمیتوانم تغییر دهم  و شجاعتی ده تا تغییر دهم هر آنچه را میتوانم تغییر دهم و بصیرتی ده تا تفاوت این دو را درک کنم پروردگارا اگر روزی فراموش کردم خدای بزرگی دارم فراموش نکن بنده ی کوچکی داری پروردگارا به جز خودت به کسی واگذارم نکن تویی پروردگار من پس قرار ده بی نیازی را در نفسم , یقین را در دلم , روشنی را  در دیده ام و بصیرت در قلبم پروردگار من بهترینم چقدر در زمین تنهایی و عجب صبری داری که با این همه گناه هنوز هم بنده ات را ناامید نمیکنی پروردگارا خودت میدانی که من به جز تو کسی را ندارم  دستم را رها نکن پروردگارا کمکم کن تا شیعه شایسته علی بن ابی طالب(ع) باشم امیر بی ادعایی که میگریست و در  مسجد کوفه عاشقانه صدایت میرد که : مَوْلاىَ يا مَوْلاىَ اَنْتَ الْغَنِىُّ وَ اَنَا الْفَقيرُ وَ هَلْ يَرْحَمُ الْفَقيرَ اِلا الْغَنِىُّ / مَوْلاىَ يا مَوْلاىَ اَنْتَ الْكَبيرُ وَ اَنَا الصَّغيرُ وَ هَلْ يَرْحَمُ الصَّغيرَ اِلا الْكَبيرُ.
عکسش صفحه 8 هست.  دوستان عکسشو نمیتونم پاک کنم لطفا گزارش بزنید تاپیک بترکه

برات میزنم 

ولی خودتو ک ندیدم

دعای نی نی سایتی زود قبول میشه....خوندی ی دعایی برای شفای پدرم بکن .گرفتار سرطان هست.خدایا سلامتی پدرمو بهش ببخش ..الهی آمین 
دقیقا نااگاهی و نژاد پرستی بعد میگیم چرا میگیم بقیه دنیا قضاوتمون میکنن که ایرانیا فلانن و چنانن&nb ...

عزیزم‌ما ایرانیها از بچگی یاد گرفتیم درمورد همه جی نظر بدیمو نود درصد نظراتمون اشتباهه چونکه تخصصی نداریم 

از هفت سالگی یادمون میدن دستمونو مشت کنیم بگیم مرگ بر ....مرگ بر....ولی اینا رو‌نمیبینیم میشینیمو یه طرفه قضاوت میکنیم که دیگران فلانن