2777
2789
عنوان

خانوما میشه باهام همفکری کنید ؟

46 بازدید | 13 پست
سلام دوستای گلم من 6تومن پول پس انداز کردم و می خوام اگه خدا بخواد از این وام ی که اخیرا دولت قراره بده (25ملیون )برای خرید خودرو بردارم و ماشین بخرم از طرفی هم انحراف بینی شدید دارم و زمسون خیلی اذیت میشم انقد دلم میخواست عمل زیبایی هم انجام میدادم و اون یه خورده کجی ظاهر بینیم و درست میکردم که ..... ولی دیروز با دکتر که صحبت کردم گفتش هزینه عمل 5تومن میشه و من این پول و برا ماشین پس انداز کرده بودم و شوهرم دستش خالیه (یه جا سرمایه گذاری کرده ) و نمیتونه کمک حالم باشه هفته دیگه قراره برم عمل انحراف بینی باید تصمیم بگیرم که زیبایی هم انجام بدم یا نه
LilySlim Fitness goals tickers
چی بگم عزیزم من خودم شخصا عمل بینی زیبایی رو دوست ندارم مگر اینکه بینی واقعا زشت باشه.
من همونم که همیشه گوجه رو از لای ساندویچ میکشم بیرون و حال همه رو بهم میزنم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم با عمل زیبایی مشکل دارم مخصوصا که بعدش تابلو میشه ظاهر ادم این بسته به خودته کسی رو میشناسم که هنوز نه خونه داره نه ماشین با حقوقش بینی عمل کرده.... یکی مثل منم هرچی درامد داشته باشم(البته ندارم) عمرا خرج عمل بینی کنم