2777
2789
عنوان

خونریزی مقعدی

| مشاهده متن کامل بحث + 833 بازدید | 29 پست
واقعا؟ شما دکتر نرفتی؟

نه برا من قطره قطره میریزه بخاطر شقاقه بدون هیچ دردیم هست نگران نکن خودتو 

انگشت اتهام همه ی مردها،مثل عقربه ی قطب نما که مدام رو به شمال است،همیشه رو به یک زن نشانه میرود،همیشه✌️😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ ربطی ب استرس و عصبی بودن داره؟

استرس یا عصبانیت زیاد میزنه به معده

معده که عصبی یا استرسی بشه به خونریزی میوفته و....

یه صلوات مهمون میکنید تا آرامش به زندگیه یکی از عزیزانم برگرده و زندگیش با همسرش آروم و خوش بشه.مادر بزرگم شفا پیدا کنه و خونمون زود با قیمت خوب فروش بره بتونم کاری که میخوام رو شروع کنم و بهترینسود و منفعت عالی کسب کنم.
خونش خیلی روشن بود

پس بخاطر یبوست یا خشکی مدفوع ممکنه دچار زخم شده باشی نگران نباش اگه دردناک شد از پماد آنی فیشر یا آنی همورویید استفاده کن.

وزن فعلی:۵۸کیلو، وزن هدف: ۵۰ کیلو شروع: ۹۹/۲/۲۲~~~ وزن :۵۷کیلو ۹۹/۳/۲۲
واقعا؟ شما دکتر نرفتی؟

دکتر میتونی بری.

میوه و سبزیجات زیاد بخور.

آب بخور و تحرک رو افزایش بده 

من میخواستم کسیو جزمن نبینی..وکسی جز من توجهتو جلب نکنه...و جواب کسیو زودتر از من ندی..وهمه  همه ی حواست به من باشه...من میخواستم تو حتی اگه باهمه خوبی هم بامن خوبتر باشی...اگه همه دوسِت دارنم بدونن که تو منو دوست داری...خوب آدمی به هرچیزی که زیادی چنگ بزنه باخته...و تو بزرگترین باختِ من بودی...من بودم که سقوط کردم                                                 "میخواهم بدانی که تمام نشده ای!" از ذهنم نرفته‌ای و هنوز در قلبم ادامه داری تو حتی همین حالا که نیستی هم از صبح تا شب در کارهای روزمره‌یِ من خلاصه شده ای و رویایِ "اینجا❤
استرس یا عصبانیت زیاد میزنه به معده معده که عصبی یا استرسی بشه به خونریزی میوفته و....

😐😐😐😐😐😐😐😐

انگشت اتهام همه ی مردها،مثل عقربه ی قطب نما که مدام رو به شمال است،همیشه رو به یک زن نشانه میرود،همیشه✌️😊
هی دااااااااد هی بیدااااااااااااد داری درد منو میگیری بعضی وقتا یبوست داری؟ داره اونجات زخم میشه ب ...

نه یبوست ندارم ولی موقع مدفوع جدیدا احساس زخم میکنم. والا همینا هم باشه خوبه چیز بدتری نباشه😭

نه یبوست ندارم ولی موقع مدفوع جدیدا احساس زخم میکنم. والا همینا هم باشه خوبه چیز بدتری نباشه😭

عزیزم شقاقه منم اونجوریم برو دکتر بایه پماد خوب میشی

عزیزم بنظرم حتما بری دکتر 

شاید نیاز به کولونوسکوپی باشه خوددرمانی خوب نیست چون دقیق نمیدونی چی هست خدای نکرده وخیم تر نباشه 

گلم حتما برو دکتر

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
نه برا من قطره قطره میریزه بخاطر شقاقه بدون هیچ دردیم هست نگران نکن خودتو 

عزیزم شقاق هم باید تحت درمان دکتر باشی اگر نیستی 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا