2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من گذاشتم سیاه شد رنگش اولش رنگ پوست خودم روشن بود میخاسم ببینم کسی تجربشو داره

منم فکر میکنم واژنم دچار شده🤦🏻‍♀️

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤

شیره انجیر کال و نرسیده رو بزن روش بعد بذار بمونه ن نشورش اصلا بعد چندروز میفته البته اگ رو دست و پا و شکم و گردنت و اینجور جاها زده وگرنه جای دیگ رو اینکارو نکن 

میشه برا شادی روح باباجونم صلوات بفرستین 😔😔😔دوستای گلم برای رسیدن ب حاجات دلم ی صلوات مهمونم میکنین 

وااایییی من داشتم دستام پررررر

یعنی هرکاری کردم

سیب زمینی آبپز میکردم میذاشتم روش

شیره انجیر مالیدم

کف چوب انگوز گذاشتم سوخت مالیدم

دعا نوشتم

یه دارو ی مخصوص داره زدم یعنی پوستو میسووووووزوندا

همه کاری کردم تا رفتن

💙کنکوری1400✌🤓
خودتون امتحان کردین؟شیرهو زدم ببندمش؟نیاز ب تکرار نیس؟

اره من رو مچ دستم و کنار گوشم داشتم انجیر کال کندم ی شیره سفید داره همونجا زدم بهش ی کم خارید خشک شد افتاد بعد چند روز 

میشه برا شادی روح باباجونم صلوات بفرستین 😔😔😔دوستای گلم برای رسیدن ب حاجات دلم ی صلوات مهمونم میکنین 

سرکه سیب فقط یه کم بریزید رو پنبه وبعد بزارین وروشو چسب بزنید روزی چند بار هربارم یه ساعت سریع میوفته

قوی باش وپر از انرژی مثبت این کل روزاتو میسازه وتوکل به خدا کن خدا همیشه پشتته 💪💪💪
فریز هم کردم فایده نداشت فقط دردسر بود  سوزوندم شرش کم شد

چجوری فریز میشه؟

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤