2777
2789
نمیشه گفت درد یه حالت ناخوشایندی بود  البته من چند سال پیش انجام دادم  الان ممکنه دست ...

من کلیپشو تو اینترنت دیدم خیلی جالب بود سریعم تموم میشد خیلی درمانش طول نمی‌کشید 

و من دختر شدم که تورا آرزو کنم...😌🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره من رو مچ دستم و کنار گوشم داشتم انجیر کال کندم ی شیره سفید داره همونجا زدم بهش ی کم خارید خشک شد ...

سلام عزیزم.شیره انجیر رو چند بار زدین ؟ وقتی میزنی دور زگیل انگار زخم میشه درسته؟ من زدم این شکلی شده قرمز انگار زخمه دوباره باید تکرار کنم؟؟؟

سلام عزیزم.شیره انجیر رو چند بار زدین ؟ وقتی میزنی دور زگیل انگار زخم میشه درسته؟ من زدم این شکلی شد ...

سلام عزیزم

چند بار بزن تا قشنگ خشک بشه بیفته 

خارش و قرمزی داره طبیعیه

بله حالت زخم میشه دورش 

میشه برا شادی روح باباجونم صلوات بفرستین 😔😔😔دوستای گلم برای رسیدن ب حاجات دلم ی صلوات مهمونم میکنین