2777
2789
عنوان

سیگنال بورس

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 53 پست
اگر نیاز نداری واقعا نفروشش اردیبهشت 8تومن بود الان شده 20تومن حیفه  سهامای عالی داره  ...

مرسی عزیزم .

الان منی که روش مستقیم انتخاب نکردم .هم از اون سهام 40تا شرکت بورسی دارم .یا باید روش مستقیم انتخاب کنیم تا اون سهام ها رو بدن بهمون ؟

من میخواستم کسیو جزمن نبینی..وکسی جز من توجهتو جلب نکنه...و جواب کسیو زودتر از من ندی..وهمه  همه ی حواست به من باشه...من میخواستم تو حتی اگه باهمه خوبی هم بامن خوبتر باشی...اگه همه دوسِت دارنم بدونن که تو منو دوست داری...خوب آدمی به هرچیزی که زیادی چنگ بزنه باخته...و تو بزرگترین باختِ من بودی...من بودم که سقوط کردم                                                 "میخواهم بدانی که تمام نشده ای!" از ذهنم نرفته‌ای و هنوز در قلبم ادامه داری تو حتی همین حالا که نیستی هم از صبح تا شب در کارهای روزمره‌یِ من خلاصه شده ای و رویایِ "اینجا❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونم والا کسیکه سود از بازار میگیره دیگه دنبال پول بقیه نیست بازمهر جور صلاح میدونی  شما ...

من بخام پولی هم بگیرم 

در حدی نیس که بخام باهاش سود میلیونی کنم حتی😁

مشکلی داره تاپیک زدم؟؟؟ 

مرسی عزیزم . الان منی که روش مستقیم انتخاب نکردم .هم از اون سهام 40تا شرکت بورسی دارم .یا باید روش ...

ببین اون سهام عدالت کلا جدا هس

اگ نیازش نداری کاریش نداشته باش

کسی که تحلیل بلده سیگنال گرفتنش برا چیه؟ 😐 

من خیلی دوست دارم خودم بتونم تحلیل کنم وسهم بخرم ولی امکان کلاس رفتن ندارم بچه کوچک دارم شما کانال تلگرام که آموزش بورس داشته باشه ومطمئن باشه سراغ ندارید

سلام!حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويندبا اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد ونه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!تا يادم نرفته است بنويسم حوالیِ خوابهای ما سالِ پربارانی بودمی‌دانم هميشه حياط آنجا پر از هوای تازه‌ی باز نيامدن است اما تو لااقل، حتی هر وهله، گاهی، هر از گاهی ببين انعکاس تبسم روياشبيه شمايل شقايق نيست!راستی خبرت بدهم خواب ديده‌ام خانه‌ئی خريده‌ام بی‌پرده، بی‌پنجره، بی‌در، بی‌ديوار … هی بخند!بی‌پرده بگويمت چيزی نمانده است، من چهل ساله خواهم شدفردا را به فا💖ل نيک خواهم گرفت دارد همين لحظه يک فوج کبوتر سپيداز فرازِ کوچه‌ی ما می‌گذردباد بوی نامهای کسان من می‌دهديادت می‌آيد رفته بودیخبر از آرامش آسمان بياوری!؟نه ری‌را جان نامه‌ام بايد کوتاه باشدساده باشدبی حرفی از ابهام و آينه،از نو برايت می‌نويسم حال همه‌ی ما خوب است اما تو باور نکن           
من بخام پولی هم بگیرم  در حدی نیس که بخام باهاش سود میلیونی کنم حتی😁 مشکلی داره تاپیک زدم؟؟؟ ...

اسی بنظرم کسانی که بلند مدت سیگنال ازت میخوان و سرمایه ای ک گذاشتن زیاده .اشکال نداره و معقوله ک یه مبلغی بگیری .

چون اگ بخوان با کسی دیگه هم کار کنن یه مبلغی باید بپردازن

من میخواستم کسیو جزمن نبینی..وکسی جز من توجهتو جلب نکنه...و جواب کسیو زودتر از من ندی..وهمه  همه ی حواست به من باشه...من میخواستم تو حتی اگه باهمه خوبی هم بامن خوبتر باشی...اگه همه دوسِت دارنم بدونن که تو منو دوست داری...خوب آدمی به هرچیزی که زیادی چنگ بزنه باخته...و تو بزرگترین باختِ من بودی...من بودم که سقوط کردم                                                 "میخواهم بدانی که تمام نشده ای!" از ذهنم نرفته‌ای و هنوز در قلبم ادامه داری تو حتی همین حالا که نیستی هم از صبح تا شب در کارهای روزمره‌یِ من خلاصه شده ای و رویایِ "اینجا❤
من بخام پولی هم بگیرم  در حدی نیس که بخام باهاش سود میلیونی کنم حتی😁 مشکلی داره تاپیک زدم؟؟؟ ...

عزیزم حتی سیگنال بزار یه نفر سود کنه زندگی ها سخته من پنج گذاشتم واسه گوشی اما الان گوشی نمیشه ببین چه پول ای بی ارزشی....خود من دوست دارم تا یاد میگیرم این پول یکم زیاد شه بتونم گوشی بگیرم ...در ضمن آدم هرقدر کتاب بخونه تا تو بورس یاد نگیره یاد نمیگیره من به پشت وانه کسی ک بهم سیگنال میده ای ریسک رو میکنم

چرا حالا عصبی؟

نه میگم دیگه میخای و تصمیم داری پول بگیری حرف ما تاثیری نداره

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
ببین اون سهام عدالت کلا جدا هس اگ نیازش نداری کاریش نداشته باش

مرسی .برام مهم بدونم سهام با ارزش باشه 

کسی که تحلیل بلده سیگنال گرفتنش برا چیه؟ 😐 

خب منم سیگنالها رو از پیج ها و کانالهای مختلف میگیرم

ادم نمیتونه همه سهم ها رو بررسی کنه از بین اونهایی ک معرفی میکنن میبینم کدومشون بهتره و اونو میخرم. 

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.