2777
2789

17 سالمه دانشجو رشته برق میخواستم پذیرش بشم سال دیگع برا یگان ویژه یا یگان امداد باید چکار کنم؟شغلش چجوریه؟کدومش بهتره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر امادگی داری؟ 

السلام علیک یااباعبدالله الحسین(ع)🏴در99/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد❤️ ❤️حامله نیستم از تیکر خوشم میاد❤️قول دادم توی تاپیک خیانت نرم لطفا دوست عزیز اگه منو تو تاپیک خیانت دیدی هرجوری دوست داری بهم تذکربده ممنون❤️
از چع نظر؟

امادگی دفاعی کلاس دفاع شخصی رفتی؟ جایی آموزش دیدی؟ سابقه داری؟ 

السلام علیک یااباعبدالله الحسین(ع)🏴در99/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد❤️ ❤️حامله نیستم از تیکر خوشم میاد❤️قول دادم توی تاپیک خیانت نرم لطفا دوست عزیز اگه منو تو تاپیک خیانت دیدی هرجوری دوست داری بهم تذکربده ممنون❤️
هیچ

خسته نباشی پس از الان اگه میخای شروع کن حداقل کلاس آمادگی دفاعی برو کارش خیلی سخته استخدام‌ بدتر خیلی رقیب سرسخت هست ولی کارش آینده نا معلومه یهو دیدی الان زنگ زدن از فردا نیا اخراجی 

خسته نباشی پس از الان اگه میخای شروع کن حداقل کلاس آمادگی دفاعی برو کارش خیلی سخته استخدام‌ بدتر خیل ...

آمادگی دفاعی منظورت ورزش رزمیه؟مثلا موی تای؟