2777
2789
عنوان

نقد لوازم آرایشی محصولات پوست و مو

2247 بازدید | 39 پست

سلام دوستان لطفا هر کس لوازم آرایشی محصولات پوست و مو خوب میشناسه و واقعا استفاده کرده و راضی بوده نظراتشو بگه ماهم استفاه کنیم لطفا تبلیغ نکنید ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نمیخام خودم الکی تبلیغ کنم ازمحصولاتم استفاده کردم میسلارواتر و ابرسان ام ان دی ک درجاپاک میکنخ ارایشو و ابرسانی میکنه پوستو.ضدافتابشو استفاده میکنم کرم پودریشو ک کرم اثلادیگ نمیزنم.باکرم سه کاره دورچشمو. من چون میشناسم این محصولات شرکتمو خودمم استفادشون میکنم تبلیغ الکیم بدم میاد  بقیه چیزاشو فروختم ب اشناو فامیلم راصی بودم ولی خودم هنوز استفاده نکردم

رنگ ولایتhaircolorist

آبرسان لورال و دیادرماین و گارنیر استفاده کردم، دیادرماین یه پله بالاتره😍سایه و کانسیلر رولوشن خوبه، روغن آرگان آون و اوجی ایکس خوب بود، برای پوستهای جوش دار بادی شاپ محصولات خوبی داره، محصولات گارنیر رو نمیپسندم کیفیتش پایینه

آبرسان لورال و دیادرماین و گارنیر استفاده کردم، دیادرماین یه پله بالاتره😍سایه و کانسیلر رولوشن خوبه ...

تعریف ابرسان گارنیر رو شنیده بودم الان ک شما میگی کیفیت نداره پس هیچ 

ولی من خودم از محصولات پوست و مو فور اور آمریکا استفاده میکنم عالین ولی بسیار گرون مخصوصا الان ک دلار بالار رف قیمتاش شدن نجومی

برند پروپرنسلی هم من روغن ارگان و ماسک موی داخل حمامشو داشتم

روغن خوب رو به معمولی

ولی ماسکش کیفیت عالی بود و حجم زیاد و قیمت مناسب

البته اینم دیگه پیدا نکردم

اگه بتونم کمکی بکنم خوشحال میشم