2777
2789
عنوان

منم حس ششمی شدم یعنی؟؟؟

83 بازدید | 24 پست

جدیدا هرچی به دلم میوفته میشه

مثلا یکی از آسناهامون کرونا داشت بستری بود دیشب نصف شب از خواب بیدار شدم ب دلم افتاد این بنده خدا داره میمیره بعد صبح بیدار شدم اینستا رو باز کردم دیدم نوش استوری گذاشته مامان بزرگم رفت... اصلا خشک شدم

یا چیزی گم بشه ب دلم میوفته فلان جاس میرم میبینم دقیقا همونجاس!!! موارد دیگه هم بوده الام یادم نمیاد

بگو ببینم من سزارین میشم ؟

بچه م وزنی که فکر میکنم هست تو سونوی فردا؟ 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دقیقا اینطوریم حتی خوابامم بدون شک تعبیر میشه فکرام ، خوابام ، و از روی چهره ی ادما میتونم شخصیت و حس درونشونو بشناسم ولی راستش برای مثلا یکی الان بیاد بگه چی میشم تو این سایت نمیدونم چون تا حالا نه بهش فکر کردم نه امتحانش کردم و نمیکنم 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
منم دقیقا اینطوریم حتی خوابامم بدون شک تعبیر میشه فکرام ، خوابام ، و از روی چهره ی ادما میتونم شخصیت ...

خوابو ک اصلا نگوووو حتی یکی بخواد بهم زنگ بزنه هم خوابشو میبینم

البته بیشتر خوابام یادم میره ولی اگه یادم بمونه میشه