2777
2789
عنوان

لطفا هر کی تجربه داره کمک کنه "یبوست دختر دو ساله ام "

| مشاهده متن کامل بحث + 2823 بازدید | 21 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دختر منم همینطور یبوست بدی داشت 8 ماه یبوست بود از مقعدش خون میومد گریه میکرد منم گریه میکردم چند تا دکتر بردمش خوب نشد مدفوعش تو شکمش مشخص بود از بس مونده بود و سفت شده بود خلاصه یه روز بردمش عطاری بهم گفت طبع بچت گرمه تخم مرغ عسل شربت آهن گردو و ... بهش نده . مرتب سوپ جو حریره مغز بادام و یه دونه های ریزی بهم داد اسفرزه مثل خاکشیر یه کم بزرگتر بود گفت بشور بریز رو آب خنک روزی یه قاشق غذاخوری بهش بده باورتون نمیشه دخترم خوب خوب شد
خدا یا شکرت

سلام عزیزم دختر منم 27ماهشه بابت یبوستش هم من اذیت میشدم هم خودش به حدی فشار به خودش میاورد که جیغ وگریه شدید میکرد هرچی هم دکتر گفته دادم ولی الان شکر خدا یک هفته هست هروز یه هویچ تازه پوست میکنم حلقه حلقه با یه ق مربا نبات داغ میریزم توش میخوره عالییییه تو هم درست کن نجاتش میدی جان گناه دارن