2777
2789
عنوان

سونو جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 25 پست
اخه دوس دارم چندتا بیارم ک فاصله شون سه سال باشه. ولی  سزارینی بشم کارم سختتره

عزیزم اولی رو بیاری تصمیمت عوض میشه واسه تعدادشون😂

ان شالله هرچی قسمت و خیره برات پیش بیاد و بسلامتی  زایمان کنی استرس نگیر بیخودی برات خوب نیس

۳۸هفته و دو روز 

اوهوم چ خوب. ممکنه چون وزنش زیاده زودتر ب دنیا بیاد؟ مثلا بگه خب رشدم کامل شده دیگه ب دنیا بیام😅

لبخندت رو به یه دنیا نمیدم کوچولوی من

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بالای 4 کیلو رو سزارین میکنن اخه

نه الان همه جا اصرار به طبیعی دارن چه برسه به اینکه ببینن خودت مشتاقی طبیعی باشه. 

دختر دایی من پارسال طبیعی 4300 زایید. 

دختر خالم 4500

ولی دختر خاله مو خیلی پاره کردن. تا سوراخ مقعد و رون شو پاره کردن. 

ووووییی طبيعي چیه اخه  

سزارین کردم منم 3700 بود 

ماشالله زیاده  من ۳۴هفته ۲کیلو بود بدنیا اومدنی ۳۶۰۰ ولی خطا هم دارن

میگن هفته 300 گرم رشد میکنه. من برای شمارو حساب کردم از 34 تا 38 هفته ک 4 هفته میشه، باید موقع ب دنیا اومدن 3200 میشد وزنش ولی 3600 شده. 

امیدوارم دختر منم تو اون هفته رشد کنه تو این هفته ها ثابت بمونه 😄

نه الان همه جا اصرار به طبیعی دارن چه برسه به اینکه ببینن خودت مشتاقی طبیعی باشه.  دختر دایی م ...

وای بنده خداااا

4500 خب زیاده

شما چند هفته ایی بچه ات ب دنیا اومد؟ 

37 هفته و 3 روز 

سزارین کردی؟ 

بعد اینکه سونوی 34 هفته یا هفته های بعدش رو یادته وزن نی نیت چند بود عزیزم؟ یکی دونمونه بگی😍