2777
2789

خدا نجاتم بده بدجوری تو برزخم 

شفام بده🤲

خدایا...!! خدایا حواست هست صدای هق هق گریه هایم از همان گلویی می آید که تو از رگش به من نزدیکتری...!!تنهام دل بغل میخواد خدا جون آغوشتو باز میکنی بیام بغلت🙄دوستم میشه واسم آیت الکرسی بخونی🌺برکتش برگرده به زندگیت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبخت شیم و یه خونه خوب بگیریم تو یه جای خوب نه جایی که رومون نمیشه بگیم حتی کجاست و پنج نفری مثل سگ داریم زندگی می‌کنیم. دعام کنین😭❤️

🧿لطفا برای خوشبختی و حاجت‌رواییم دعا کنید یا صلوات یا انرژی بفرستید منم به یاد کسایی که یادمن هستم💕🧿

دلم میخواد شوهرم بهم پیام بده، ازم معذرت خواهی کنه و ابراز و دلتنگی کنه و ابراز پشیمونی از بدی هایی کا در حقم کرده، و اینکه ازم بخواد که ببخشمش

خوش باش که هر که راز داند،داند که خوشی خوشی کشاند!

لایک به همتون ❤

ان شاءالله همتون به هررررچی میخواید برسین آآآمین ته دلی ❤

خدایابه امیدتو😍برای سلامتیُ ظهور امام عصر(عج)صلوات ⚘دوستان گلم: (ان شاءالله )درست هست لطفا توجه کنید⚘🙇‍

یه چیزی از خدا میخام که آیندم به اون  موضوع وابسته ست خدا کنه خدا صدامو بشنوه و بهم بده البته این اتفاق فردا میفته خدا کنه خدا تنهام نزاره و نا امیدم نکنه

خداجونم میشه کمکم کنی امسال به آرزوم برسم لطفاااا