2777
2789

خانومابیاین ازلحظه ای که فهمیدن باردارین وبعدش جنسیت نی نی تون چیه بگین؟چه واکنشی نشون دادن؟تبریک گفتن؟کادودادن؟توضیح بدین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مادر شوهرم اینا 3 تا پسر دارن

وقتی بچه جاریم دنیا اومد که دختر بود کلی ذوق داشتن

منم عاشق دختر هستم

اما نینیم پسر شد

جنسیت رو همسرم گفت بهشون

اما وقتی خبر بارداریمو بهشون دادیم

100 تومن تو پاکت چشم روشنی داد بهم مادرشوهرم 

خیلی مزه داد، 😁

خوشحال میشم وقتی پستامو لایک میکنین، اما اما اما نمیدونین وقتی میبینم نوشته "پست شما را پاسخ داده است" چقدر مشعوف میشم.. 🤗

خانومها التماس دعا خیلی خیلی .....فردا نوبت دکتر دارم واسه انتقال جنین هام ....دعاکنید باانتقالم باردارشم وگرن برای همیشه باید قید بارداری را بزنم 😔😔😔😔 هرکی میبینه صلوات برام بفرسته ....ازته قلبم دعامیکنم همگیتون عاقبت بخیربشین و هیچوقت ب بن بست نخورید 

من به همه ارزوهام زود زود میرسم بگو آمین 

۶ماهمه نمیدونن ...خداروشکر قطع رابطه ایم والا الان دقم داده بودن....کادوشونم بخوره تو سرشون

دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد.                 اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍

سر دخترم مادرشوهرم گفت کاش پسر میشد که جهیزیه نده پسرم

سر پسرم گفتن ما ازت انتظار دختر داشتیم با برنامه باردار شدی؟

آدم نفهم زبون تلخ هرجور باشی ذاتش خرابه و نسنحیده حرفش رو میزنه

انشالله همه لذت مادر شدن رو بچشن وخدا هدیه های کوچولوشو بهشون ببخشه😍

من خانواده شوهرم پسر دوستن تقریبا مخصوصا خواهرش خودش پسر نداره.تبریک گفتند و هوای منم خیلی داشتند هر چی میخواستم سریع فراهم بود برام😅 کادو هم بعد برا پسرم پلاک و زنجیر اسمشو خریدند.

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
خانومها التماس دعا خیلی خیلی .....فردا نوبت دکتر دارم واسه انتقال جنین هام ....دعاکنید باانتقالم بار ...

الهی بحق این ماه عزیز بارداربشی خواهری💚💚💚

دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد.                 اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍
خانومها التماس دعا خیلی خیلی .....فردا نوبت دکتر دارم واسه انتقال جنین هام ....دعاکنید باانتقالم بار ...

ب حق جد نی نیم ک سیده باردار میشی برات صلوات فرستادم و از ته دل با حرکت نی نیم دعات میکنم

از همين الان بهت تبريك ميگم مامان شدنت و 

خودت و براي روزاي نه چندان راحت بارداري اماده كن 😁😁🥳🥳👶🏻👶🏻

✨❤️🌟و خدايي كه به شدت كافيست✨❤️🌟

من ازمایش که دادم شیرینی خریدیم بردیم برا خانواده شوهرم بعد پدر شوهرم حتی یه تبریک نگفت و هی میگفت دیونه این بچه واسه چیتونه و کلی حرف که اخرش شوهرم گفت به تو ربطی نداره مگه قراره تو خرجشو بدی روز بعدش با دسته گل اومد تبریک گفت و معذرت خواهی کرد😄

من شقاق دارم الانم باردارم دارم میمیرم از درد

خوانواده ی همسرم خیلی فهمیده هستن

کلا جنسیت تو این خوانواده مطرح نیست 

خوانواده ی خودمم همینطور 

ولیییی

یه چیز وحستناک که تو خوانوادم دایر اینه که میگن بچت شبیه خودت باشه

شبیه تو نباشه زشته 

هنوزم مادرم میگع تو یه چیز دیگ بودی

کاش این یکی به تو بره

خاله هامم میگن

مامانم ک میگ سر تو من باباتو نگاه نکردم چون ابرودهاش کلفت بود دوست نداشتم اونجور بشی ، حالا بابای من خشگل بود

چشم رنگی و سفید بود

ولی خب خوانواده مامانم خودشیفتن

حالا دختر خودم خیلی ناز و خشگله  ولی میگن شبیهت نیست دیگه