2777
2789
عنوان

واقعا برام سواله که بهترین راه لاغری چیه. که کاملاااا اصولی باشه😞😞

| مشاهده متن کامل بحث + 1411 بازدید | 157 پست
متاسفانه ...تو همه کارا بی ارادم

دقیقا شکست تو رژیم غذایی باعث میشه آدم فکر کنه تو همه چیز بی اراده هست

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون..آفرین به شما...شما تو چه مدت کم کردین؟ چقدر میخورین و ورزش میکنین؟

قربونت....مم تو ۴۰ روز کم کردم هرروز ۱۲۰۰_۱۱۰۰کالری میخورم و نیم ساعت یا میرقصم یا پیاده روی آروم میرم 

با کمک تاپیک لاغری هدفمند باربی میشممم💪وزن اولیه ۷۸ وزن فعلی۶۷/۵😍😍😍
منم چندین مدل رژیم غذایی رو امتحان کردم و هردفعه از دفعه ی قبل چاقتر شدم همین باعث شده بود فکر کنم ...

عاها پل مکنا و خردمند

گفتم چ روشیه ک بلد نیستم 😂

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅
منم چندین مدل رژیم غذایی رو امتحان کردم و هردفعه از دفعه ی قبل چاقتر شدم همین باعث شده بود فکر کنم ...

چه جالب

مگه ميشه روش تغذيه و يبك زندگيتو عوض نكني ولي لاغر شي؟؟؟؟ خود ب خود

مرسی از توضیحت گرسنگی نکشیدید؟؟؟

هر وقت مابینش گرسنه میشدم یدونه ساقه طلایی یا دوتا خرما با یدونه گردو یا یه قاشق مربا خوری عسل با چای کم رنگ یا میوه سیب و هویج وخیارو ....میخوردم .اینها میان وعده هست وحتما باید باشه .بین غذاها همه چیز باشه (شعله زرد و انواع دسرها و .....همه چیز باشه اگه غذای ابکی بود دوپیاله ماست خوری اگه غذای خشک بود اندازه 5 قاشق )

من قبل ازدواجم هفتاد و دو کیلو بودم با کالری شماری و حلقه شدم پنجاه و هفت باربی شدما 

بعد زایمان شدم هشتاد و دو به زور رسوندم هفتاد و دو

خیلی بی اراده و بی انرژیم 

واقعا امشب از خدا خواستم کمکم کنه بتونم وزنمو بیارم پایین چون چند ماه پیش زمین خوردم زانوم بخاطر وزن زیاد و زمین خوردنم خیلی درد میکنه دکترم از ترس کرونا نمیتونم برم بخاطر زانومم که شده میخوام کم کنم 

ترازوم حراب بود امروز اینترنتی سفارش دادم برام بیارن 

تا الان بخاطر زیبایی میخواستغک لاغر کنم اما از امشب به بعد واقعا بخاطر زانوم میخوام لاغر کنم 

امیدوارم خدا به هممون کمک کنه 

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
خب توضیح بیشتر بده ...چی هست اون سی دی ها؟

لاغری با هیپنوتراپی هست عزیزم

رو روان آدم تاثیر میزاره باعث میشه به اندازه غذا بخوری

منم تبلیغ نمیکنم چون هیچی بهم نمیرسه. خودمم ۳ هفته هست که شروع کردم وقتی کاااامل لاغر شدم میخوام تاپیک بزنم و هرکی علاقه داشت بهش بگم که مثل من از کابوس چاقی نجات پیدا کنه

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
قربونت....مم تو ۴۰ روز کم کردم هرروز ۱۲۰۰_۱۱۰۰کالری میخورم و نیم ساعت یا میرقصم یا پیاده روی آروم می ...

پس متابولیسم بدنت خوبه..من تیروییدم کم کاره..دارومم درست مصرف نمیکنم..برا همین متوبولیسمم پایینه..خیلی خوب کم کردی..👏👏

هیچوقت کسی رو  قضاوت نکنید سرنوشت انقدر دنبالتون میکنه تا تو یه کوچه بن بست شما رو تو همون شرایط قرار بده🙂
پس متابولیسم بدنت خوبه..من تیروییدم کم کاره..دارومم درست مصرف نمیکنم..برا همین متوبولیسمم پایینه..خی ...

منم تیروئیدم کم کاره عدد تیروئیدت چنده؟

با کمک تاپیک لاغری هدفمند باربی میشممم💪وزن اولیه ۷۸ وزن فعلی۶۷/۵😍😍😍
چه جالب مگه ميشه روش تغذيه و يبك زندگيتو عوض نكني ولي لاغر شي؟؟؟؟ خود ب خود

این با هیپنوتراپی باعث میشه روش تغذیه و سبک زندگی عوض بشه بدون اراده

بعد مثلا یه سری راهکار داره که بدون ورزش سوخت و ساز رو میبره بالا