2777
2789
عنوان

سوال در مورد سرخک

40 بازدید | 4 پست

سلام مامانایی که بچه هاتون سرخک دراوردن..

علایمش چی؟؟

بعد از چند روز خوب میشه؟؟

ودارو چی دادین به نی نی هاتون

و میگن حموم ببری جای دونه ها میمونه درسته؟؟؟

خدای مهربونم 😍 خدای عزیزم 😍ممنون که حاجت دلمو دادی خدایا ازت می‌خوام حاجت دل دوستای گلمم بدی ..مامان دوتا جوجه شیطون هستم مهتاب ومهدیار

سلام عزیزم

اول اینکه پزشک معاینه کنن برای تشخیصش

علائمش هم تب و سرفه و ابریزش بینی و قرمزی چشم و همون علائم پوستیش که معمولا از صورت و گردن شروع میشه 

استامینوفن و ویتامین آ بدین

حمام باعث موندن جای دونه ها نمیشه ولی نباید تو حموم محکم لیف کشید و کلا خاروند و زخم کرد 

اگه بتونم کمکی بکنم خوشحال میشم  
سلام عزیزم اول اینکه پزشک معاینه کنن برای تشخیصش علائمش هم تب و سرفه و ابریزش بینی و قرمزی چشم و ه ...

ببخشید چیو زخم کرد؟؟،

خدای مهربونم 😍 خدای عزیزم 😍ممنون که حاجت دلمو دادی خدایا ازت می‌خوام حاجت دل دوستای گلمم بدی ..مامان دوتا جوجه شیطون هستم مهتاب ومهدیار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ضایعات پوستی رو میگم نباید خاروند و زخم کرد

اوووف دختر من که خیلی مبخارونه..البته هنو نمیدونم سرخکه یانه