2777
2789

بچها من از بچگيهمه خرجم خودم در ميوردم تا الان خرج خونه هم با خودم شده

وظيفمه ولي كم اوردم

الانم بيكار شدم تا امروز همه طلاهام فروختم ديگه هيچي ندارم

حالا بايد هر ماه قسط خرجي بدم 

موندم چ كنم

كاش با مردنم حل ميشد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم چه کاری انجام میدادی ؟

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤

الهی ...کس دیگه ای نیس ک کمک حال باشه چندتا فرزند هستین زمین با دارایی ندارین بفروشین بزارین بانک تا از سودش استفاده کنین

مهم نیس فقیری یا پولدار "انسان" که باشی سرت پیش   خدات و خودت همیشه بلنده 💓هیچی مثل ی وجدان اروم نیست😌خدایا خودت مراقب خانوادم باش عشق هام همسرم ❤🧑....دختره عزیزم💜 👧و پسرکوچولوی نازم 💙👦
نه جدا از ما هست بقيشونم يا ازدواج كردن يا كار ميكنن برا خودشون خرج خونه نميدن

شما هم نده

هرکس تو اون خونه اس باید کمک کنه

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
عزیزم چه کاری انجام میدادی ؟

بقران همه چي از بچگي وسايل تزئيني درست ميكردم تو درس به دوستام كمك ميكردم بعدش منشي شدم الانم كه هيچي

بقران خاري كشيدم تا اين سن كلي حقارت كشيدم هيچكس خبر نداره

نه جدا از ما هست بقيشونم يا ازدواج كردن يا كار ميكنن برا خودشون خرج خونه نميدن

ببخشیداما علاوه برپدرتون تمام خاهربرادراتم 

بی مسیولیتن.بنظرم دیگه شمام فقط بفکرخودت باش بجای خرج خونه دادن.اعصابم خوردشدوالا😡

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚