2777
2789
عنوان

شوهرتون درماه چقد بهتون خرجی میده

| مشاهده متن کامل بحث + 1697 بازدید | 138 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه پولاش دسته منه کلا کارتا همه خونه ست. بمیرم الهی هر دو روز میگه پول بده بنزین بزنم😂😂🥰البته من نمیگیرم ازش خودش میذاره خونه همرو. باباش هم اینجوریه مادر شوهرم اینجوری بار آوردنشون از همون اوایل هم به من می‌گفت خرج زندگی باید دسته زن خونه باشه😊

اسی شوهرم میگه از امروز ماهانمو میخواد بکنه ۳۰ میلیون نمیدونم‌ خودش میدونه میخواد کارت ب کارت کنه نمیدونم‌چی شد نظرش عوض شد

خوشگل خوشگلا منم😘🌹...بقیه ادامو درمیارن🌺💖..
دکتر قلب هستش روزی ۱۰ میلیون میگیره  

عزیزم دلفینا پرواز میکنن آره؟

من تا به حال تو تاپیک های قبلی کسی نگشته بودم برای افشاگری

ولی تا اسکرین هاتو بیشتر نذاشتم لطفا پاک کن دروغاتو

والا ۲۳ به زور عمومی گرفته.

پنج روز پیش میپرسیدی ازدواج کنم یا سال دیگه یهو از آرایشگاه سر در آوردی؟

میگم یه وقت زشت نباشه همسر یک متخصص قلب املا ۳ قلو رو بلد نیست؟

دو هفته پیش نوشتی رابطه داشتی به این سرعت مشخص شد ۳ قلو؟

هزار دفعه گفتم از موتوری جنس نگیرین😐

@لنگ_درازم  

@nazanin36  

بیاین همسر متخصص قلب از نزدیک ببینین😁

👸🏻من یک زن مطلقه هستم،به شجاعتم افتخار میکنم تا در زندگی ای که ارزشم حفظ نمیشد باقی نماندم.مهریه ات آب هم باشد قاضی قسط بندی اش میکند،فقط عمر تو،لبخند تو و عشق و جوانی و زیبایی و روح تو است که نقد در گرو آنان است تا اهرمی باشد برای گفتن مهرم حلال، اندک باقی مانده ی جانم آزاد!
نه برامن چون هیچکس راضی نبودبه هم برسیم لج کردن بیشتردرسته نداشتن ولی میتونستن یه کارای بکنن که نکرد ...

اخی عزیزم اشکال نداره اصلا بهش فکر نکن مهم خودتونید عشقتون پایدار 

میشه برای هدفهام یه صلوات بفرستی. ❤️❤️
بابا ومامانت برای چی میدن ؟

کلا از مجردی که بابام خرجی میداد ، بعد ازدواجمم قطعش نکرد ، چندین بار گفتم نمیخوام شوهرمم میگه نگیر زشته ، اما بابام میگه ناراحت میشم بچمی دوست دارم بهت پول بدم...

کاربر آشغالی که به پدرم توهین کردی بدون من هنوزم دارم برای تمام مرده هات و جدُآبادت لعنت میفرستم ، حتی اگر تو فراموش کنی اما یکی هست که هرروز داره تن مرده هاتو تو گور میلرزونه ، بی همه چیز🤬🖕🏻