2777
2789
عنوان

شوهرتون درماه چقد بهتون خرجی میده

| مشاهده متن کامل بحث + 1697 بازدید | 138 پست
شما که توی تاپیکت نوشتی نامزدت 23 سالشه  کدوم دکتر قلب 23 ساله س ؟ بگو ما هم بدونیم !

حسود پلاستیکی

دکتر قلبه دیگشاید هروز قلب های مرغ هارو جدا میکنه مثلا

یا قلب گوسفندا

اینم نوعی پزشکیه 

👸🏻من یک زن مطلقه هستم،به شجاعتم افتخار میکنم تا در زندگی ای که ارزشم حفظ نمیشد باقی نماندم.مهریه ات آب هم باشد قاضی قسط بندی اش میکند،فقط عمر تو،لبخند تو و عشق و جوانی و زیبایی و روح تو است که نقد در گرو آنان است تا اهرمی باشد برای گفتن مهرم حلال، اندک باقی مانده ی جانم آزاد!

من کل کارت خودم و همسرم دست خودم فقط پول بنزین بهش میدم.

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:68،وزن جدید:61/400،وزن 99/2/28: 61،وزن 99/3/11: 60/700،وزن 99/4/8: 58/500،وزن 99/5/5: 57/300،وزن هدف: به هدفم رسیییییییییدم.💪💪💪💪.خواستن توانستن است💪💪💪💪*با تشکر فراوان از الهه جون و سرگروه های عزیز😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا از مجردی که بابام خرجی میداد ، بعد ازدواجمم قطعش نکرد ، چندین بار گفتم نمیخوام شوهرمم میگه نگیر ...

مثل بابا و مامان من هنوزم هم به بچه هام هم به خودم پول میدن 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   
اخی عزیزم اشکال نداره اصلا بهش فکر نکن مهم خودتونید عشقتون پایدار 

قربونت برامن این مهمه که عاشق شوهرمم

خدایا شکرت...اینبار نی نی تو دلیم رو بهم سالم هدیه بده لطفا🥰🥰😘🥰😘
حسود پلاستیکی دکتر قلبه دیگشاید هروز قلب های مرغ هارو جدا میکنه مثلا یا قلب گوسفندا اینم نوعی پزش ...

خخخخ ای ول

خدایا شکرت...اینبار نی نی تو دلیم رو بهم سالم هدیه بده لطفا🥰🥰😘🥰😘
مثل بابا و مامان من هنوزم هم به بچه هام هم به خودم پول میدن 

اره اتفاقا به دخترمم میده ، تو قلک دخترم فقط بابام پول میندازه 😁

کاربر آشغالی که به پدرم توهین کردی بدون من هنوزم دارم برای تمام مرده هات و جدُآبادت لعنت میفرستم ، حتی اگر تو فراموش کنی اما یکی هست که هرروز داره تن مرده هاتو تو گور میلرزونه ، بی همه چیز🤬🖕🏻
کلا از مجردی که بابام خرجی میداد ، بعد ازدواجمم قطعش نکرد ، چندین بار گفتم نمیخوام شوهرمم میگه نگیر ...

عزیزم خدا حفظش کنه ولی یه پیشنهاد برات دارم یه مدت امکان داره همسرت بگه زشته نگیر اما بعد از یه مدت میشه وظیفه چون عادت میشه براشون بخاطر همین به پدرتون بگین براتون حساب باز کنن وهر ماه مبلغ رو بریزن تو حسابتون هر وقت نیازتون شد ازش بردارین نه همیشه 

ما ملت امام حسینیم💚💚
وقتی نداشته باشه آدم دلخور نمیشه ولی داشته باشه خیلی سنگین میاد واسه ادم

اره خوب دقیقا به نظرم اگه مرد داشته باشه وزن با سیاست ازش نگیره باخته

میشه برای هدفهام یه صلوات بفرستی. ❤️❤️
دکتر قلب هستش روزی ۱۰ میلیون میگیره 

خيلي خيلي دروغگويي

١٨ سالت شده؟چشاتوباز كن ببين ما خنگ نيستيم حرفارو باور كنيم

١٠ روز بعد عروسيت ميگي واي حامله ام سه قلو شده

بعد نامزدت ٢٣ ساله هس چجوري دكتره؟متخصص تويي كه ملت رو سركار ميزاري 

حرف بزني رگباري ترور ميشي

ماشالله خدانگهشون داره  برای ما که بعد از مهر عقد گفتن خرجت با من نیست...

سلامت باشی عزیزم 😘😘🥰🥰🤩🤩🤩😍😍🧡❤💛💚💜💜💜💜💙💚💛🧡😍🤩🥰😘😘 اخه من تک فرزندم 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید