2777
2789
عنوان

شوهرتون درماه چقد بهتون خرجی میده

| مشاهده متن کامل بحث + 1697 بازدید | 138 پست
کار خوبی کردی عزیزم 

قربانت

کاربر آشغالی که به پدرم توهین کردی بدون من هنوزم دارم برای تمام مرده هات و جدُآبادت لعنت میفرستم ، حتی اگر تو فراموش کنی اما یکی هست که هرروز داره تن مرده هاتو تو گور میلرزونه ، بی همه چیز🤬🖕🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر قلب هستش روزی ۱۰ میلیون میگیره 

ازینکه زیاد خالی میبندی چیزی عایدت میشه؟؟؟؟؟ 

رفتم دو تا تاپیکتو خوندم........ 

تابلوووووووووووو که هی دروغ میگی الکی..... 

که چی حالا؟؟؟؟؟؟ 

انشالله که به همه آرزوهام برسم🙏خدایا شکرت❤️وانشالله یه روزی بیاد که من یک زن مستقل و شاد باشم برای همیشه🙏😍😇
عزیزم دلفینا پرواز میکنن آره؟ من تا به حال تو تاپیک های قبلی کسی نگشته بودم برای افشاگری ولی تا اس ...

وای عشقم این دیگه اون اناهیتای دروغگوی لافورو گذاشته توجیبش وراه میره 😐😂

این فقط نشونه سطح عقده هاشه که فوران کرده نمیدونه چجوری تخلیه کنه راحتش بزار 😕😐

یک زن ازعشق توجان داد ولی خاک نشد... تلخی حادثه ازذهن خدا پاک نشد..!درغم مردن او آینه ے مات اتاق .. عمنشین رژ وسنجاق سرو لاک نشد..  روحیاتش که به هم ریخت شبی زدبه سرش.. بی صدابود جنونش وخطرناک نشد... گرچه میخواست همه خاطره  هاراببرد سهم اوبیشتر از ظرفیت ساک نشد...ازسر سادگیش بود به تو روی آورد باورت داشت ویک ثانیه شکاک نشد. آنقدر مرد برایت که تورا مــــــرد کند چشم توهرگز ازاین مرثیه نمناک نشد...

پس درست فهمیدم شماهم فهمیدین بچه ها خیلی دروغگو نی نی یارو بگین کاربریشو بترکونه

انشالله که به همه آرزوهام برسم🙏خدایا شکرت❤️وانشالله یه روزی بیاد که من یک زن مستقل و شاد باشم برای همیشه🙏😍😇
ازینکه زیاد خالی میبندی چیزی عایدت میشه؟؟؟؟؟  رفتم دو تا تاپیکتو خوندم........  تابلوووو ...

😂😂😂 این دیگه زیادی زدههههههه 

یک زن ازعشق توجان داد ولی خاک نشد... تلخی حادثه ازذهن خدا پاک نشد..!درغم مردن او آینه ے مات اتاق .. عمنشین رژ وسنجاق سرو لاک نشد..  روحیاتش که به هم ریخت شبی زدبه سرش.. بی صدابود جنونش وخطرناک نشد... گرچه میخواست همه خاطره  هاراببرد سهم اوبیشتر از ظرفیت ساک نشد...ازسر سادگیش بود به تو روی آورد باورت داشت ویک ثانیه شکاک نشد. آنقدر مرد برایت که تورا مــــــرد کند چشم توهرگز ازاین مرثیه نمناک نشد...
۲۶ تازه کسایی هم ک گفتن زرت و پرت میگم بدونن ک پدر شوهرم پارتی انداخته 

😂😂😂😂😂😂😂😂 چطوری عقده ای؟ میخای ی تاپیک بزنم بیای قشنگ 100صفحه لاف بیای خلا هات برطرف بشه؟

وای عشقم این دیگه اون اناهیتای دروغگوی لافورو گذاشته توجیبش وراه میره 😐😂 این فقط نشونه سطح عقده ه ...

😂😂😂😂

اون که هنوز داره میتازونه

هوش اون ولی ازین بیشتره🤣

👸🏻من یک زن مطلقه هستم،به شجاعتم افتخار میکنم تا در زندگی ای که ارزشم حفظ نمیشد باقی نماندم.مهریه ات آب هم باشد قاضی قسط بندی اش میکند،فقط عمر تو،لبخند تو و عشق و جوانی و زیبایی و روح تو است که نقد در گرو آنان است تا اهرمی باشد برای گفتن مهرم حلال، اندک باقی مانده ی جانم آزاد!