2777
2789
عنوان

میخوام بهتون عیدی بدم بیا حاجتتون بگین🍭🍫🍬🍧🌸🌹🥀🌺⚘🌷❤

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 54 پست
دعا کن بمیرم راحت شم از دنیا آدماش دلم شکسته خیلی راهی ندارم  انشابه عاقبت بخیر شی😭😔

مطمعن باش خدا داره نگات میکنه جایی که اصلا انتظار نداشتی خدا کمکت میکنه پ این جمله نگو خدا راضی نیست🍭

خدایا...!! خدایا حواست هست صدای هق هق گریه هایم از همان گلویی می آید که تو از رگش به من نزدیکتری...!!تنهام دل بغل میخواد خدا جون آغوشتو باز میکنی بیام بغلت🙄دوستم میشه واسم آیت الکرسی بخونی🌺برکتش برگرده به زندگیت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

محدثه ام😍😍😍

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم

به حق امام علی دامنه همه منتظرای نی نی سبز شه...یه کوچولو خوشکلم به من بده...التماس دعا..تا سال دیگه روز عید غدیر من ونی نی باهم برای همتون صلوات بفرستیم...

خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن...بندت از ته ته وجودت میگه من و همسرم را ببخش فرزندی سالم و صالح هم به ما عطا کن... ان شالله منم مامان شم امسال...خدایا به امید تو ....😍😍😍

منم دعا کن عزیز خواهرم وپسرشم دعا کن خیرببینی

نهنگ یونس را نخورد....کارد اسماعیل را نکشت....آتش ابراهیم را نسوزاند....دریا موسی را غرق نکرد....آری اگر او بخواهد همه چیز ممکن است....ناامیدنباش❤ کار درست رو خدا میکنه که با هیشکی حرف نمیزنه🥀.

فدات بشم عزیز واسه من دعا کن صاحبخونه بشیم به امید خدا...منم برات صلوات میفرستم....اسمم فاطمه...انشاءالله همه حاجت روا بشیم

۹۹/۹/۹ خونه دار شدم انشاءالله...دوستی که امضامو میخونی واسه خونه دار شدنم  یه صلوات مهمونم کن و دعام کن لطفا😊...دعا در حق همدیگه زود برآورده میشه....مطمئنم دعاهای قشنگتون معجزه میکنه واسم....مرسی 😘😘😘
به حق جدم حاجت روا

😘😘😘🌹🌹🌹صلوات واست فرستادم

خدایا...!! خدایا حواست هست صدای هق هق گریه هایم از همان گلویی می آید که تو از رگش به من نزدیکتری...!!تنهام دل بغل میخواد خدا جون آغوشتو باز میکنی بیام بغلت🙄دوستم میشه واسم آیت الکرسی بخونی🌺برکتش برگرده به زندگیت

عزیزمی،انشالله به تموم ارزوهات برسی،برای من دعا کن

تیکر بارداری نیست...تیکر ذهنی عروسیمه💍❤...انشالله خدا به همه پدر و مادر خوب،برادر و خواهر خوب و همسر خوب،جهیزیه خوب،زندگی ایده آل و مهم تر از همه سلامتی بده...برای منم با دل های مهربونتون دعا کنید صاحب زندگی خوبی بشم...ممنون🤗😍۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم می افته من مودووونم👻👻👻