2777
2789
عنوان

پریود دردناک

116 بازدید | 14 پست

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه❤یک ماه اقدام کردم و همه علائم بارداری رو به شدت داشتم.اما دقیقا موعدم دیروز بود و پریود شدم.خیلی دردناک بود طوری که دیشب نتونستم بخوابم.البته سابقه پریودی دردناک دارم اما دیشب خیلی بد بود.یعنی خطر ناک نیست و طبیعیه بنظرتون؟موردی نداره؟

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

وووای منم پریودیم خیلی دردناک با اینکه آستانیه دردم بالاست مجبورم قرص مسکن بخورم

برای من دیگه دیشب کولاک شد اما در کل پریود دردناک دارم و با مسکن و کیسه ابجوش تحمل میکنم😭

اقا منم هرچندوقت یبار پریودام اینجوری درد شدید داره تاحدی که کلداکس میخورم

من دیشب مجبور شدم شیاف دیکلوفناک بذارم برای اولین بار هیچی روم اثر نمیکرد و واقعا حالم بدبود

نمیدونم والا اگ نمیتونی بری دکتر بگو من شب برات بپرسم منم خیلی دردای پریودیم شدیده بدون مسکن نمیتون ...

نمیدونم والا بیشتر میترسم چون تو اقدام بودم قبلش و علائم بارداری واضح و شدید داشتم

عزیزم از ابجیم پرسیدم میگ اگ دس میزنی به شکمت درد میگیرع کلا به لمس حساسه ممکنه خدایی نکرده حاملگی خ ...

نه خداروشکر حساس نیس فقط درده.بیشترم دیشب بود امروز دیگه حالم خوبه و دردم معمولیه