2777
2789
عنوان

خانما کیا امروز و فردا موعدشونه و بی بی چک زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 966 بازدید | 132 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم سقط داشتم حاملگی پوچ شش هفته دکتر علت حاملکی پوچ به شما نگفت؟

نه گفت احتمالا یا تخمک یا اسپرم ضعیف باهم لقاح داشتن که زورشون نرسیده قلب رو بسازن و تو ۱۱ هفته تمام لک بینی و بعد هم ...خیلی بد بود 

خدای خوبم فقط تو میدونی که من چقدر دلم میخواد یجوری که  شایسته هست بگم شکرت اما بلد نیستم
سابقه تاخیر داری؟ اگر نه که نشون میده بزن بیا به ماهم حال و امید بده

اره تو دوران اقدام دچار سابقه تاخیر هم شدم که میگن طبیعیه برا همین خیلی بی خیالم

سه چهار روز دیگه میزنم میام میگم عزیزم

خدایا شکرت
من روز 14 رفتم فقط یه فولی 21*23 تخمدان راستم داشتم  میگم باوجود اینکه کلومیفن خوردم چرا همش ی ...

خوب فولی زیاد داری ولی اونا به درد بخورش رو مدنظر قرار میدن و به بقیه اهمیت نمیدن من خودم پرسیدم گفت از نطر ما اونا بیهودن و حساب نمیکنیم نه اینکه نداشته باشی داری بالغ نیستن 

سایزش عالی بوده

خدای خوبم فقط تو میدونی که من چقدر دلم میخواد یجوری که  شایسته هست بگم شکرت اما بلد نیستم
نه فقط کیسه و جفت هست قلب تشکیل نمیشه در نتیجه اصلا جنینی نیست

اهان پس مال منم فقط جفت بوده و توسقط فقط جفت دیدم اره؟ ببخش میپرسم یعنی جنین بی قلب نداریم که سقط بشه

خوب فولی زیاد داری ولی اونا به درد بخورش رو مدنظر قرار میدن و به بقیه اهمیت نمیدن من خودم پرسیدم گفت ...

داره تیرمیکشه سمت چپ زیر دلم تا فردا میشم حالا ببین 

چقدر خدارو قسم بدم که باردار باشم 😭😭😔😔

خدا که شرایطمو میدونه 

شما ازمایش هم دادین؟ب نظرم چک کن ک خدانکرده بازم تکرار نشه مثل من

اره هیچی نبود شوهرمم از اسپرم داد تحرکش کم بود کلی هم دارو خوردیم اما نمیفهمن چرا اینجوری میشه هی میخوان ازسرشون باز کنن میگن طبیعیه

اهان پس مال منم فقط جفت بوده و توسقط فقط جفت دیدم اره؟ ببخش میپرسم یعنی جنین بی قلب نداریم که سقط بش ...

نه فکر نمیکنم..من دوتا بارداری هام همینطور بود.کیسه خالی بود جنینی داخلش نبود میگفتن قلب تشکیل نشده..قلب اولین عضو هست ک تشکیل میشه.اگر نشه جنینی هم تشکیل نمیشه

اره هیچی نبود شوهرمم از اسپرم داد تحرکش کم بود کلی هم دارو خوردیم اما نمیفهمن چرا اینجوری میشه هی می ...

ازمایش های تخصصی سقط هم دادی؟من دکترم گفت انتی ترومبینت بالاس اگر دارو نخوری حتی اگر قلب هم تشکیل بشه باعث میشه بچه بمیره و خفه بشه

وای نگو اینا طبیعیه اگرم باردار باشی هیمن شکلیه.منم قبلیم قشنگ زیر دلم تیر میکشید و یهو انگار داشتم پری میشدم اما نمیشدم و علاقم به نمکیجات بیشتربود یعنی من گلا شیرینیجات دوست دارم اما اونموقع دلم هوس نمیکرد اما پفک و کشک ...دوست داشتم

من دلم میگه هردو هستیم فردا میذاری بی بی؟ یا صبر کنیم