2777
2789

تنفر و یأس دو تا احساسی هست که واقعا آدمو به شیطان نزدیک میکنه، بیایید بگید چطوری از تنفر از دیگری راحت بشیم، البته اینم بگم شخصی که من ازش تنفر دارم واقعا آدم گناهکار و بدی هست و همیشه دنبال آسیب زدن به زندگی دیگران هست، اما من نمی‌خوام بهش فکر کنم بگید چکار باید بکنم؟؟؟همتون جواب بدید فقط نخونید...

واینکه من تا فردا نمیتونم بیام سایت، بعد میام پیامهاتون جواب میدم، ممنوووووووون از همه شما مهربانان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه جالب، اصصصلا نمیتونم، ظاهراً هم بهش محبت کنم، ولی واقعا راه حل همینه

من با همعروسم اینجور بودم

چند جلسه باهاش بگو و بخند و عزیزم جانم

بعد ۲ماه دیدم دیگ حضورش برام اذیت کننده نیست

الان نه بدم میاد ازش نه خوشم میاد

قبلا میدیدمش از شدت تنفر میگرنم میگرفت

💛💚💙خودت را به خدا و دیگران را به لیاقتشان بسپار💚💙
ببخششون ، همه رو ببخش

واقعا بخشیدن خیلی کار سختی هست، اصلا نمیتونم بفهمم آدمایی که به راحتی میتونن ببخشند چطوری این کارو میکنن؟ اگر همه گناهکاران بخشیده بشن، پس عدالت چی میشه؟ اصلا به نظرم اگر خوده خدا هم بعضی آدما رو ببخشه عدالتش زیر سوال میره

من با همعروسم اینجور بودم چند جلسه باهاش بگو و بخند و عزیزم جانم بعد ۲ماه دیدم دیگ حضورش برام اذیت ...

خب جاری من زیادی (معذرت می‌خوام) آشغاله، وقتی باهاش بگو بخندم داشتم اون همین بود که بود، الآنم دوباره اگر باهاش خوب بشم همینه، اصلا انرژی منفیش در هر صورت بهم میرسه، من می‌خوام کاری کنم که نرسه، چطوری؟

خب جاری من زیادی (معذرت می‌خوام) آشغاله، وقتی باهاش بگو بخندم داشتم اون همین بود که بود، الآنم دوبار ...

منم همینجور بودم.

مادرشوهرم فهمید که وقتی اون هستش من نمیرم

زور زبونشم نداشتم

خیلی زبون دراز بود و هرچی میخواد میگ ولی من اصلا بلد نبودم ج بدم

بعد عصبیم میکرد

گفتم اینجور نمیشه

وضعیت میزاشت براش متن مینوشتم و میگفتم مثلا چقد ققشنگ و اینجوری

میدیدمش هر حرفی میزد میگفت بله بله ازش تمجید میکردم

دیگ اونم کم میورد میدید من فقط دارم باهاش با عزیزم جانم صحبت میکنم و چقد احترامشو دارم

اونم اخلاقشو عوض کرد

💛💚💙خودت را به خدا و دیگران را به لیاقتشان بسپار💚💙