2777
2789
عنوان

خواب یه پسر بچه ۶ یا ۷ ساله رو دیدم که بهم گفت در اینده پسرت میشم 😍🤭

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 25 پست
من یه چنین خوابیو واسه دخترم دیدم .الهی قربونش برم منو کنارم نشوندو گفت من دخترت میشم که خداروشکر شد ...

جدی ؟؟؟؟ وای چه عالی ... قیافه اشم همونجوری بود یا فرق داشت ؟؟ 

خداحفظش کنه 

چن وقت بعد دختر گلت به دنیا اومد 😍

وای ذوقم بیشتر شد 😅😍😍😍😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جدی ؟؟؟؟ وای چه عالی ... قیافه اشم همونجوری بود یا فرق داشت ؟؟  خداحفظش کنه  چن وقت بعد ...

اره عزیزم.تقریبا یکسال و اندی بعد اومد توی بغلم.

فدات بشم قیافه ش دقیقا همون شکل داخل خواب بود.

اره عزیزم ذوق داشته باش خدا بزودی یه گل پسر با همون چهره و شیرینی بهت عطا میکنه.🥰🥰🥰😍😍😍

بیخیال حرفایی که تو دلم جامونده.....

منم سر هردو بچم خوابشونو دیدم سر اولی یه پسر تقریبا یکساله دیدم ولی بعد یه مدت چهرش از یادم رفت ولی با همون فاکتورایی که یادم بود بدنیا اومد سفید باصورت گردوتپل .بعد باردار شدم .تو بارداری دومم دیدم پسربزرگم دست یه پسر کوچلو که تازه راه افتاده بود رو گرفته باهم راه میرن فهمیدم اینم پسره

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
اره عزیزم.تقریبا یکسال و اندی بعد اومد توی بغلم. فدات بشم قیافه ش دقیقا همون شکل داخل خواب بود. ار ...

واااااااااای خداااا خیلی خوشحالم 😍😍😍😍😍😍😍 از خوشحالی نمیدونم چیکار کنم 

شب عیدم این خوابو دیدم دیگه دارم از خوشی سکته میکنم 😭😍 

ان شاالله عزیزم ... الهی قربون پسرم بشم من 😘

خدا دخترو واست حفظ کنه و ان شاالله سایه ات همیشه بالاسرش باشه 😘❤

منم سر هردو بچم خوابشونو دیدم سر اولی یه پسر تقریبا یکساله دیدم ولی بعد یه مدت چهرش از یادم رفت ولی ...

وای عزیز دلمممم ...  خدا دو تا سراتو واست حفظ کنه 😘

ان شاالله خواب منم تعبیر میشه 😍❤❤❤

واااااااااای خداااا خیلی خوشحالم 😍😍😍😍😍😍😍 از خوشحالی نمیدونم چیکار کنم  شب عیدم این خواب ...

ممنونم گلم.اره شب عید دیدی به فال نیک بگیر.انشاالله خدا بزودی پسرتو به شما و همسرتون میبخشه و زیر سایه پدر و مادر بزرگ میشه.😍😍😍😍

بیخیال حرفایی که تو دلم جامونده.....