2777
2789

دیشب خواب دیدم یه پسر بچه حدودا ۶ یا ۷ ساله اومد پیشم ... وقتی نگاش کردم

محو صورتش شدم 😍

خیلی قشنگ بود ... صورتش خیلی نور داشت ... موهاش لخت بود و ابروهای مرتب و قشنگی داشت

بیشتر از همه هم چشماش دیونه ام کرد

اون پسر حرف میزد ولی من فقط چشماشو میدیدم ... چشمای درشتی داشت که نمیدونم رنگش دقیقا چی بود ..

انگار همه ی رنگا رو داشت خیلی عجیب بود !!! نگاش که میکردم کلی انرژی میگرفتم . تو خواب خیلی ذوق داشتم واسش 😍❤

برگشتم به یه نفر که کنارم بود گفتم چشماشو نگاه کن میتونی از چشماش کل دنیا رو ببینی ببین چه قشنگه

بعدش اون پسربچه بهم گفت : من در اینده پسرت میشم 😍

بعدشم اومد بغلم و بوسش کردم

به شوهرش  نشونش دادم گفتم ببین پسرمون این شکلیه 😍😍😍😍😍

یادم نیست شوهرم چی گفت ولی من محکم بغلش کردم و یه حس عجیبی داشتم

از صبح درگیر خوابمم .. از صبح چشمای پسر بچه میاد جلو چشمام

لطفا هر کی تعبیر خواب بلده بگه خوابم چه معنی داره !؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وایی عزیزم😍😍😍😍اشک تو چشام جمع شد😅😂😂

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
حتما در حال اقدامی فکرت درگیر بچه است واسه همون خواب دیدی

نه تو اقدام نیستم .. من خودم عاشق بچه ام با شوهرم حرف زدم تا یکی دو سال دیگه بچه نمیخواد الانم تو اقدام نبودم 

وای خیلی قشنگه این خوابا .

منم یبار خواب دوقلوهامو دیدم . پسر بور و دختر چش ابرو مشکی 

هشت ماهه بودن جفتشون طوسی پوشونده بودم از خواب بیدار شده بودن صورتشونو شسته بودم شیر خشکی بودن توپول و سفید.یکیش بغل من بود یکیش بغل مامانم . داشتیم از در وارد میشدیم در یه مهمونی . بعد حس کردم بغلم خالیه بچه هامو میخواستم . دو هفته گریه کردم بخاطر این خواب . 

هیچ  

من خواهرشوهرم ۳۹ سالشه و بچه دار نشده بده ۷ ۸ ماه اقدام بعد اونبار یهو وسط حرفاشون معلوم شد باباش شب تو خواب گریه میکرده و صدای گریش شنیده میشده بعد گفت خواب بچه دیدم ک دخترم حامله شده😐😐😐😑😑😑

خودم بیدار شدم حالم یه جوری بود ینی هنوزم نتونستم از فکرش بیرون بیام ... اگه بدونی چشماش چه خوشگل بو ...

خیلی خوابت قشنگ بود امیدوارم هر چی زودتر تعبیر بشه🥰🥰🥰🥰

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه