2777
2789

خوبه من راضیم در مقایسه با سامسونگ فقط سنگین تره

🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم میخوام گوشی بخرم واقعا موندم برم 20 تومن بدم ایفون یا همین شیایومی خوبه تو تاپیک اخرم چتد نفر نط ...

اصن ایفون نیس دیگ همش دست دومه فروشنده گفت بری دوبی هم گیرت نمیاد دست نخورده باشه

من ندارم ولی دامادمون داره 

دوست پسرمم داره

دوربینش عالیه ۴۸

حافظه ش۱۲۸

باتریش۴۰۰۰ آمپر

کلا تو گوشی باشی و نت استفاده کنی تا ۱۰ ساعتو ساپورت می‌کنه راحت 

هنگ و اینا هم اصلاا نداره

من قبلا سامسونگ داشتم اما بس ک از دستم میفتادو ال سیدیش میشکست

دیگه دفعه سوم ک شکست گفتم. ولش کن رفتم اینو خریدم

خوبه بد نیست دوربینش واقعا خوبه

قیمتشم خب نسبت به سامسووونگ خیلی پایین تره

فقط یه کم سنگینه از نظر من

من ۸ماهه که خریدم گوشیه خوبیه هم ظاهرقشنگی داره هم سرعتش خوبه اسپیکرش قوی

دوربین عکاسیش خیلی خوبه اما برای فیلم گرفتن یه مقدارکیفیتش پایینه به نسبت سامسونگ

خیلیم سنگین نیس

من ۸ماهه که خریدم گوشیه خوبیه هم ظاهرقشنگی داره هم سرعتش خوبه اسپیکرش قوی دوربین عکاسیش خیلی خوبه ا ...

بعد شیامی ردمی نوت ۸ دارین؟

ردمی نوت ۸ هشت ک بو شیامی نوت ۸ فرق نداره درسته؟

منم میخوام گوشی بخرم واقعا موندم برم 20 تومن بدم ایفون یا همین شیایومی خوبه تو تاپیک اخرم چتد نفر نط ...

اگ پولش براتون فرق نداره همون آیفون خدای آیفون با عامل اندروید ها فرق داره 

البته بستگی ب کاراییتون با گوشی هم داره اگ درحد معمول ازش می‌خواین استفاده کنید من نوت ۹ مکس شیائومی هم عالیه ۴ دوربینه س دوربین اصلی ۶۴ واقعا خیلی جیگره