2777
2789
عنوان

الهي بميرن قوم شوهرم

225 بازدید | 16 پست

اومدم باهاشون جنگل گوه خوردم اعصابم خورد كردن هي با چشم اشاره ميدن ب همديگه فلاني كار كنه خسته شدم كاش بميرن

مامانش ب شوهرم كف بكو ظرف بشوره شوهرم صداموكرد

من از نسل عروس های ماسک زده ام از همان هایی ک حسرت عروسی شلوغ و بی واهمه ب دلشان مانده... 😊

كف بيا اب بكش ظرف هارو كفتم باشه ميدونست پريودم كف نيا خودم ميكشم

من از نسل عروس های ماسک زده ام از همان هایی ک حسرت عروسی شلوغ و بی واهمه ب دلشان مانده... 😊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نباید رو بدی بهشون.. بگومن نمیتونم

اين اخرين باره ك اومدم حونه مادرشوهرم ماهي يبار ميرم اينجا اشتباه كردم

حالا ک رفتی ب خودت زهر نکن...میتونی پاشو بشور نمیتونی بگو پ هستم کمردرد دارم دیگه نفرین نداره ک

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
خب تو سفر همه باهم باید کار کنن دیگه

دوتا استكان دونفر بودن منم ميرفتم؟چطور ب دختر خودس نميكه

حالا ک رفتی ب خودت زهر نکن...میتونی پاشو بشور نمیتونی بگو پ هستم کمردرد دارم دیگه نفرین نداره ک

اگه جاي من بودي بدتر ميكردي اينقد بلا اوردن سرم نميدوني دارن چكار ميكنن ك

واااای اوایل منم همین بودم الان تنها میرم راحتم 

اين اخرين باره اومدم وايييي كي امروز تمام ميشه

اگه جاي من بودي بدتر ميكردي اينقد بلا اوردن سرم نميدوني دارن چكار ميكنن ك

قطعا جای شما بودم اگه اتقد بدی کردن و دلت پره نباید میرفتی باهاشون بیرون

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه

عزیزان ایشون دارن درد و دل میکنن .نمک رو زخمش نپاشید .

استارتر عزیز بسپار به خدا .خدا خودش میدونه چطور جواب بده 

خدایا مارا به غصه های معمولی مان برگردان...به قسط های عقب افتاده ،ترافیک های طولانی،خیابان های شلوغ، دغدغه های زیاد،هدف های سخت،خستگی های مفرط...به همان روزها که همدیگر را قضاوت میکردیم وبه قضاوت های هم توجهی نمی کردیم.به همان روزها که دنیا اینقدر آلوده نبود،که آلوده بود وحاد نبود ،که آلوده  بود واز آلودگیش نمی مردیم...که دلواپس حال عزیزانمان  بودیم نه جانشان !ما را برگردان به روزهایی که سلامتی اینقدر گریز پا نبود ،که میشد لابه لای همین مشکلات و دغدغه های ریز ودرشت،با خیالی آسوده فنجانی  برداشت ،چایی ریخت ...کنار پنجره ای ایستادودر کمال اطمینان و آرامش نفسی عمیق کشید .که می شد کسی را به آغوش کشید وآرام شد .میشد دستان کسی را گرفت وبدون هراس تمام شهر را قدم زد وغصه ها و درد ها را فراموش کرد .دلمان لک زده برای یک آغوش، یک لبخند ،یک خیال تخت...دلمان لک زده برای یک زندگی آرام و معمولی ...خدایا در آغوشمان بگیر که خسته ایم ...خودت حال زمین را خوب کن 
قطعا جای شما بودم اگه اتقد بدی کردن و دلت پره نباید میرفتی باهاشون بیرون

سوهرم اجبار كرد گف بيا گفتم دلس نشكنه خانوادشه نمدونستم قراره اينطور كنن

عزیزان ایشون دارن درد و دل میکنن .نمک رو زخمش نپاشید . استارتر عزیز بسپار به خدا .خدا خودش میدونه چ ...

مرسي ك درك كردي خدا بچه هات  حفظ منه خوشبخت بشي الهب