2777
2789
عنوان

بعد ۲ روز تاخیر بی بی چکم منفی شد

499 بازدید | 54 پست

این ماه عرق بومادران،رازیانه،کاسنی،و قطره ویتاگنوس خوردم

خسته شدم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

هیچ علائمی ندارم 

۴ سال و نیمه منتظرم

هرگز تسلیم نشوید معجزه ها هر روز رخ می دهند شاید فردا روز شما باشد😍خدا رو شکر مامان شدم😍 خدایا دختر خوشگلمو سالم بغل بگیریم 😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت سالمه؟

دارو کانت بوست استفاده کرده 

چسپندگی اسپرم داره

هرگز تسلیم نشوید معجزه ها هر روز رخ می دهند شاید فردا روز شما باشد😍خدا رو شکر مامان شدم😍 خدایا دختر خوشگلمو سالم بغل بگیریم 😍
انشالله به حق این روزعزیزدامن همه منتظراسبزشه

الهی امین 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

مثل من شدی صبح تتپیک زدی نمی دونم از استرسه یا از کیست

من ایم ماه خیلیم بیخال شدم 

بهش فکر نمیکردم 

تا پریودم عقب افتاد 

استرس ندارم 

بی بی چک زدی؟؟؟

بچه ها دختر عموم  رفته یزد براش این قرص داده بعد از ۱۰ سال حامله شده دوقلو هم داره الان عکس این قرص رو فرستاده برای خواهرم میگه  تو هم استفاده کن چون خواهرم تخمک هاش ضعیفه به نظرتون استفاده کنه

ما به دنیا اومدیم ولی دنیا به ما نیومده  
کاش شما جای من بودین من جای شما من اصلا دوست ندارم حامله بشم

بارداری؟

من ایم ماه خیلیم بیخال شدم  بهش فکر نمیکردم  تا پریودم عقب افتاد  استرس ندارم  ...

زدم منفی شده کیستی فیبرومی چیزی نداری؟

من خودم کیست دارم البته پارسال داشتم تابستان از اون موقعه داشتم قرص میخوردم

بچه ها دختر عموم  رفته یزد براش این قرص داده بعد از ۱۰ سال حامله شده دوقلو هم داره الان ع ...

کسی برای تنبلی تخمدان استفاده کرده

ما به دنیا اومدیم ولی دنیا به ما نیومده  
بچه ها دختر عموم  رفته یزد براش این قرص داده بعد از ۱۰ سال حامله شده دوقلو هم داره الان ع ...

از شب سوم پری باید بخوری 

شبی دوتا 

از اینم خوردم اما هیچ 😭