2777
2789
عنوان

بعد ۲ روز تاخیر بی بی چکم منفی شد

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 54 پست
پودری که گفتی سرچ کردم فرق داره زنانه مردونه داره شما مشکلت چی بود؟

بله....من تنبلی تخمدات و پلی کیستیک بودم  فولی غالب نداشتم

خانوم علی آقا..👩‍❤️‍👨. مامان دوتا گل پسر آرمان، آریا👨‍👩‍👦‍👦

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی بی زدم یکی صبح الان دیدم خیلی خیلی کم رنگ خطش اومده مال مثبت یکی دیگشم دو روزپیش زدم دیگه نگاهش ن ...

عزیزم نصف اب  واب کامل نداره هم نصفش میلیون ها اسپرم داره همون یه قطره هم کافیه

نزدیکیت مداوم یه روز درمیان بود؟؟ 

بله از روز پری این پودرارو میخوردم به محض اینکه تموم شد نزدیکی داشتم تا وقت موعد بعدی ک نشدم و باردار بودم

عزیزم نصف اب  واب کامل نداره هم نصفش میلیون ها اسپرم داره همون یه قطره هم کافیه

میگم خط خیلی خیلی کم رنگ اونم بعد از یکی دو ساعت که غلطه درسته؟ البته من دو روز از پریودم موعدش گذشته

میگم خط خیلی خیلی کم رنگ اونم بعد از یکی دو ساعت که غلطه درسته؟ البته من دو روز از پریودم موعدش گذشت ...

اب بریز رو بی بی چک

اگه هاله داشت یعنی بارداری 

هرگز تسلیم نشوید معجزه ها هر روز رخ می دهند شاید فردا روز شما باشد😍خدا رو شکر مامان شدم😍 خدایا دختر خوشگلمو سالم بغل بگیریم 😍

سلام نسرین جان خوبی عزیز دلم من خیلی وقت بود نیومده بودم سایت فکر میکردم تا حالا باردار شدی خیلی ناراحت شدم ایشالا به حق این ماه عزیز هرچه زودتر باردار بشی قربونت بشم

خدایاااااا شکرت بابت معجزه کوچولوت این لذت به دوسال انتظار میارزه 😍😍😍😍😍😍😍🎈🎈🎈🎈🎈🎈🤰🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻
سلام نسرین جان خوبی عزیز دلم من خیلی وقت بود نیومده بودم سایت فکر میکردم تا حالا باردار شدی خیلی نار ...

سلام عزیز دلم خوبی گل پسرت خوبه 

فدات بشم خواست خداس دیگه چکار میشه کرد 

لباس سقا تن پسرت کردی برای منم دعا کن که سال دیگه نی نیم بغلم باشه

هرگز تسلیم نشوید معجزه ها هر روز رخ می دهند شاید فردا روز شما باشد😍خدا رو شکر مامان شدم😍 خدایا دختر خوشگلمو سالم بغل بگیریم 😍
سلام عزیز دلم خوبی گل پسرت خوبه  فدات بشم خواست خداس دیگه چکار میشه کرد  لباس سقا تن پسر ...

قربونت برم . بخدا هروقت بچمو بغل میکنم یادت میوفتم دعات میکنم ایشالا سال بعد نی نیت بغلت باشه و لباس تنش کنی😘😘😘😘😘😘 

خدایاااااا شکرت بابت معجزه کوچولوت این لذت به دوسال انتظار میارزه 😍😍😍😍😍😍😍🎈🎈🎈🎈🎈🎈🤰🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻