2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

113 بازدید | 15 پست

سلام خانما لطفا کمکم کنید میخوام برای بارداری اقدام کنم میشه راهنماییم کنید چیکار کنم اخه تجربه ندارم

خدیــا شکــرت بخــاطر هــمه چیــز زنــدگــیم❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فولیک اسید و آهن فراموش نشه واسه گرمی رحمت هم سیاه دونه آسیاب کن با عسل مخلوط کن موقع پری بخور قبل اقدام دکتر و سونو حتما برو اخه تو بارداری فیبروم رحم خیلی خیلی بده حتما یه سونو بده

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی
من از روزی که عروسی کردم کلا پریودیم میاد عقب یا ۵روز میاد عقب یا۲ روز  

اول برو دکتر برات تست پیش‌از بارداری بنویسه و حتما حتما روزی ۱بار اسیدفولیک بخور ۳ماه قبل اقدام ، اگر میتونید بعد از پریودی یک روز درمیان رابطه داشته باشید اگرنه کیت تخمک گذاری بگیر و بر اساس اون عمل کنید بعد از رابطه حدود نیم تا ۱ساعت دراز بکش وسایل سنگین برندار 

اول برو دکتر برات تست پیش‌از بارداری بنویسه و حتما حتما روزی ۱بار اسیدفولیک بخور ۳ماه قبل اقدام ، اگ ...

ممنون میشم برامنم پاسخ بدین

تنبلی تخمدان دارم و یکماهه قرص دوفاستون و متفورمین مصرف میکنم و روز ۱۳قاعدگی دکتر برام سونو نوشته که متن زیر هستش،چقد طول میکشه تا باردار بشم؟؟(قاعدگی منظم فقط روزاش عقب جلو میشه)و ۳۲روزه هستش ،امروز روز۱۵قاعدگیم هست 

رحم دارای ابعاد ۳۱*۷۱میلیمتر است

محور رحم طبیعی است.اکوژنیستی میومتر نرمال است.

ضخامت اندومتر ۱۲میلیمتر می باشد.

تخمدانها دارای ابعاد،حجم واکوپترن طبیعی هستند.

تصویر یک فولیکول ۱۶میلیمتری در سمت چپ مشهود است.

بزرگترین فولیکول غالب درسمت راست ۱۰میلیمتر است.

گرچه چندین فولیکول ریز درناحیه پریفرال تخمدانها دیده شد ولی نمای تیپیک PCO مشاهده نگردید.

کولدوساک فاقد مایع ازاد است