2777
2789

صبح عید که خوابیدم زنگ زدن بیدارمون کردن میخوان بیان مهمونی تا شب بخدا روز عیدی یه خواب نداریم تفریح به کنار دارم از حرص منفجر میشم 

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن

کی بودن؟حرص چرا؟

کائنات وجودی واحد است همه چیز و همه کس با نخی نا مرئی به هم بسته اند .مبادا آه  کسی را برآوری، مبادا دیگری را به خصوص اگر از تو ضعیف تر باشد بیازاری .فراموش نکن اندوه آدمی تنها در آن سوی دنیا ممکن است همه انسان ها را اندوهگین کند و شادمانی یک نفر ممکن است همه را شادمان کند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کی بودن؟حرص چرا؟

اقوام نزدیک هستن اخه قرار بود ما بریم اونجا بعد مدت ها بعد اونا خودشون رو دعوت کردند 

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن
خدا صبرت بده😉وااای که اگه یه بچه رواعصاب هم داشته باشند دیگه هیچی😵😫

اتفاقا دارند بچه شیطون که از وقتی میان تا وقتی برن یه سره در حال دویدنن

اقوام نزدیک هستن اخه قرار بود ما بریم اونجا بعد مدت ها بعد اونا خودشون رو دعوت کردند 

کلا مهمونی که خودش زنگ میزنه میگه دارم میام حرص در میاره

کائنات وجودی واحد است همه چیز و همه کس با نخی نا مرئی به هم بسته اند .مبادا آه  کسی را برآوری، مبادا دیگری را به خصوص اگر از تو ضعیف تر باشد بیازاری .فراموش نکن اندوه آدمی تنها در آن سوی دنیا ممکن است همه انسان ها را اندوهگین کند و شادمانی یک نفر ممکن است همه را شادمان کند.
کلا مهمونی که خودش زنگ میزنه میگه دارم میام حرص در میاره

اره بخدا بی خبر خونه بهم ریخته و نا مرتب اصلا اعصاب مهمون رو ندارم