2777
2789
عنوان

زخم زبون👅

262 بازدید | 13 پست

سلام میخام یه اعترافی کنم..

یه مرضی تو وجودم بود نمیدونم اصن هدفم چی بود ازین کار...خودنمایی،عزت نفس ...نمیدونم بخدا...از موقه نوجوونیم تا الان که 29سالمه وقتی فکر میکنم...به همه زخم زبون زدم🤯🤐👅...مثلا اگه اوناناراحتم میکردن با رفتارشون منم جبران میکردم...بعضیا را هم خودم نمیفهمیدم ممکنه ناراحت بشن،و یه جوری زخم زبون میزدم بس که بیفکر حرف میزدم... هیچکسو دور خودم نگه نداشتم...هرکیو فک میکنم یه چی بهش گفتم ناراحتش کردمو دلشو ممکنه شکونده باشم...

خواهرم که میگه مثلا چند سال پیش به فلانی اینو گفتی ناراحت شده...تعجب میکنم از خودم...اصن فازم چی بوده؟؟...مث یه آدم بی سیاست عمل کردم...

الان که زندگیم خراب شده و شوهرم بهم خیانت کرده،

فک میکنم اثر همون دلایی بود که شکوندم...مگه نه دوستان؟شاید خداداره همین دنیا مجازاتم میکنه...😞

⁦❤️⁩کی مثل من بوده و الان چیکار کرده که بدون تحقیر خودش دوباره دل اطرافیانشو بدست آورده؟

کاش تورو از روز اول مث امروز میشناختم😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیانت شوهرت ربطی به زخم زبونت نداره. اینا دوتا چیز کاملا جدان.... راستش منم مثل شما بودم هم زبون تند وتیزی داشتم هم اخلاق بی ادبانه ای. وهمین باعث شد تنها بشم اما دارم جبران میکنم جالبیش اینه تک تک اون حرفا و رفتارا به خودم برگشت اما ناراحت نمیشم میگم بزار تو این دنیا تاوانشو بدم واینکه امیدوارم بقیه ازت راضی بشن باید تو رفتارت و زبان نرم بهشون نشون بدی منم اینکارو میکنم 

بعضیا رو میدونم نمیبخشن و تحقیرم میکنن بجاشون استغفار میکنم و صدقه میدم 

عزیزم من همیشه با همه مهربان بودم و احترام گذاشتم و احترام و احترام،.....و شوهرم بهم خیانت کرد، آن هم به بدترین شکل ممکن، خیلی ها مطلع شدند، مسایل خانوادگی م همه جا جار زده شد، اینها به هم ربط ندارن، البته کار خوبی می کنی که در صدد جبران زخم زبانها و قلبهای شکسته هستی.....

عزیزم من همیشه با همه مهربان بودم و احترام گذاشتم و احترام و احترام،.....و شوهرم بهم خیانت کرد، آن ه ...

آفرین به مهربونیت...در مورد خیانت شوهرت و اینکه همه فهمیدن مثل منی...الان در چه حالی طلاق؟چکار کردی

دل شکستن خیلی بد و زجر آوره خیلی ، من هرکی دلمو شکسته بدجور تاوان داده اما کاش بیشتر مراقبت کنیم تا ...

بله دقیقا...اما حس میکنم زخم زبونم بخاطر کمبودایی بود که تو وجود خودم داشتم و غرورو کمبود عزت نفس و دوست نداشتن خودم...و الان متوجه اشتباهام شدم...الانی که هیچکس دلی و واقعی دورم نیی جز خواهرام.

خیانت شوهرت ربطی به زخم زبونت نداره. اینا دوتا چیز کاملا جدان.... راستش منم مثل شما بودم هم زبون تند ...

برای جبران رفتارات کاری هم کردی؟!نتیجه گرفتی؟هم از نظر آرامش درونیت هم از نظر عزتت تو نظر دیگران...

آفرین به مهربونیت...در مورد خیانت شوهرت و اینکه همه فهمیدن مثل منی...الان در چه حالی طلاق؟چکار کردی

نه قصد جدایی ندارم، چون حوصله مشکلات طلاق و تبعاتش رو ندارم، علاقه ای هم دیگه بهش ندارم، میخوام برای خودم زندگی کنم اونجور که دلم میخواد، اون هم برای خودش خوش باشه!