آه۱ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/28 تعداد پست: 2159 عنوان روبیکا 41 بازدید | 3 پست فیلمهایی که تو روبیکا هست سانسور شده هستن یا نه؟ خدایا،مهربانا! حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد.پسر قشنگم برای همیشه از پیشم رفت برا حال خرابم دعا کنید 1399/05/18 | 02:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماه_شب_چهارده_ عضویت: 1399/05/17 تعداد پست: 869 صدرصد میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟ انشاالله خدا حاجت دلتو بده ♥️
آه۱ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/28 تعداد پست: 2159 صدرصد خودتون نگاه کردین؟من فرصت نکردم ببینمپسرم مدام میخواد گوشی رو که تو روبیکا فیلم ببینه ،میخوام مطمئن شم سانسور شده ست که گوشی بدم دستش خدایا،مهربانا! حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد.پسر قشنگم برای همیشه از پیشم رفت برا حال خرابم دعا کنید
ماه_شب_چهارده_ عضویت: 1399/05/17 تعداد پست: 869 خودتون نگاه کردین؟ من فرصت نکردم ببینم پسرم مدام میخواد گوشی رو که تو روبیکا فیلم ببینه ،میخوام مط ... من فیلم زیاد دیدم تو روبیکاقطار بوسان مرد ماه جوزا گرتا و... که الان حضور ذهن ندارم ولی اصلااا صحنه نداشت حتی تو سایت اپارات و نماشا هم سانسور شده ست میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟ انشاالله خدا حاجت دلتو بده ♥️