2777
2789
عنوان

بنظرتون این کارای شوهرم خیانته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 31 پست

رفتاراش اصلا طبیعی نیست خورده شیشه داره . والا برادرم واسه خاهرش اینجوری نمیکنه . بزن تو دهنش چرابا جاریت انقدر صمیمیه من بودم حسابشونو میرسیدم . من جلو برادرم هم خجالت میکشم اسم پریود بیارم اینا بی حیا و بی آبرو تشریف دلرن

در تاریخ99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد     

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم شوهر دختر عمه منم اینطوری بود حتی خانومای همکارش به گوشیش زنگ میزدن چند بار خود دختر عمه ام جواب داد و به شوهرش گفت باز بهتر شد ولی تا بعد عروسیشون ادامه داشت حتی به دختر عمه ام ءر میداد که لاغر شو من از زن چاق خوشم نمیاد ولی خداروشکر بعد به دنیا اومدن بچه اش خیلی بهتر شده و سرش به زندگیش گرمه

فروردین ۱۴۰۰ تست ژنتیک دادم شهریور جوابش اومد ۸ تا جهش تو ژن هام بود حالا از همسرم تست گرفتن انشالله که اون سالم باشه و مشکلی پیش نیاد ۴ ماه دیگه جواب آزمایشش میاد برام دعا کنید   ❤❤              من ته تغاری پاییزم 😍😍👸🍂🍂                                                به رنگ رژم💄💄 گیر نده ..تو از سیاست های زنانه بی خبری... زن ها پای مهمترین داشته هایشان را با رژ لب سرخ امضا میکنند..💋💋💋.❤❤❤❤

خیلی بده اینجوری هرکیم باشه جلوزنش رعایت میکنه این دیگه نوبرشه عزیزم خودت بایدتصمیم بگیری وقتی توعقدرعایتتونمیکنه وای بحال اینکهباهاش بری زیریه سقفباهاش صحبت کن این رفتارشودوس نداری

باو شوهره پدرسوختت تنوع پذیره  بزن جر وا جرش بده ادم شه فقط واسه ط صمیمی بحرفه الان جلوشو نگیری بعدا سواری باید بهش بدی ع من گفتن بود خود دانی 

گرگ زاده را محتاج نوازش نیست 💛🤞
حامله هسته یعنی چی ازتوبهتره براش توخیلی شل گرفتی عین اون جاریتم خیلی پروونفهمه باشوهرخودش جلوبشینه ...

من تازه عقد کرده بودم هیچی نمیفهمیدم میگفتم گناه داره حاملس شاید سختش باشه پشت بشینه 

کل مسیرو باهم حرف میزدن خیلی بدم اومد شوهرم اصلا انگار نه انگار من اونجا حضور دارم میگفتن و میخندیدن منم خودمو زدم به خواب که یوقت گریه م نگیره

خیلی بده اینجوری هرکیم باشه جلوزنش رعایت میکنه این دیگه نوبرشه عزیزم خودت بایدتصمیم بگیری وقتی توعقد ...

خیلی صحبت کردم همیشه هم قبول میکنه اشتباه کرده ولی بازم تکرارشون میکنه و همیشه هم میگه که رفتاراش طبیعین و مشکلی ندارن ولی واقعا دارن هر کی جای من بود یه لحظه ام تحمل نمیکرد من خیلی ساده م

اون از من همچین توقعی داره خب مسلما منم دارم یه طرفه که نمیشه

ببخشیدا ولی غلط کرده از شما توقع داره بعد خودش برعکس رفتار میکنه 

اگ قرارع ازادی باشه باید برا جفتتون باشه اگ محدودیته برای حفتتون 

یا حقتو بگیر ازش یا حقشو بزار کف دستش

من تازه عقد کرده بودم هیچی نمیفهمیدم میگفتم گناه داره حاملس شاید سختش باشه پشت بشینه  کل مسیرو ...

منکه منم داره حرصم میگیره یه دعوادرستوحسابی باهاش راه بندازاینجورمرداکه تودوران نامزدی اینجوری بعدش حتمامیخوان توروبذاره توخونه بااون بیرون بره ازالان جلوشوبگیرشل بگیری سفت میخوری