2777
2789
عنوان

یه خواب وحشتناکه

| مشاهده متن کامل بحث + 125 بازدید | 23 پست
خدا نکنه عزیزم.من نمیدونم چطوری پیداش شد من فقط میدونم که حالم از زندگی بهم میخوره دلم میخواد بمیرم ...

عزیزم ارتباطت رو با خدا نزدیک تر کن دلت رو بهش بسپار.راضی باش به تقدیری که برات نوشته.قوی باش و آینده ات رو بساز.یکی از صفات خداوند جبار هست یعنی بسیار جبران کننده . مطمئن باش خدای مهربون یه جایی تو زندگی این سختی ها رو برات جبران می کنه. مثل روز برام روشنه همسرت پشیمون میشه .از شما خطایی ندید که دلزده بشه؟با شخص سوم ازدواج کرده ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ارتباطت رو با خدا نزدیک تر کن دلت رو بهش بسپار.راضی باش به تقدیری که برات نوشته.قوی باش و آیند ...

مرسی عزیزم چقد حرفات قشنگ بود😞😞همه میگن یه روزی بدجور پشیمون میشه.نه من هیچی براش کم نذاشته بودم.فک کنم رابطه نامشروع دارن

مرسی عزیزم چقد حرفات قشنگ بود😞😞همه میگن یه روزی بدجور پشیمون میشه.نه من هیچی براش کم نذاشته بودم.ف ...

متاسفم برات. یعنی همینطور نشستی زندگیت رو ازت بگیرن؟از بزرگتر ها کمک می گرفتی.

متاسفم برات. یعنی همینطور نشستی زندگیت رو ازت بگیرن؟از بزرگتر ها کمک می گرفتی.

خیلی تلاش کردیم نشد یعنی تمام راه هارو رفتم.ولی اون دیگه منو نمیخواد و میخواد طلاق بده

خیلی تلاش کردیم نشد یعنی تمام راه هارو رفتم.ولی اون دیگه منو نمیخواد و میخواد طلاق بده

از مولای متقیان علی علیه السلام می خوام به حقانیت ولایتش که امشب شب ولایتش هست مشکلت تا رسیدن ماه حضرت سیدالشهدا علیه السلام حل بشه. یه دعای مجرب هست برای حل مشکلات عزیزم امشب با تمام وجود برات سه مرتبه می خونم. خودت هم به اهل بیت متوسل شو که واسطه بشن. اگه با دل شکسته بری در خونشون دست خالی بر نمی گردی

از مولای متقیان علی علیه السلام می خوام به حقانیت ولایتش که امشب شب ولایتش هست مشکلت تا رسیدن ماه حض ...

الهی فقط عاقبت به خیر بشی ممنونم که باهام صحبت کردیو آرومم کردی انشالله همیشه خوشبخت باشی تو زندگیت مرسیییی😭😭😭😭

الهی فقط عاقبت به خیر بشی ممنونم که باهام صحبت کردیو آرومم کردی انشالله همیشه خوشبخت باشی تو زندگیت ...

ممنونم. به خدا نمی شناسمت و نمی دونم کجای دنیایی ولی خیلی ناراحت شدم.قلبم گرفت

ممنونم. به خدا نمی شناسمت و نمی دونم کجای دنیایی ولی خیلی ناراحت شدم.قلبم گرفت

قربون قلب مهربونت بشم که از راه دور انقد تونستی کمکم کنیو آرومم کنی خدا پشتو پناهت باشه الهی