2777
2789
عنوان

یه خواب وحشتناکه

125 بازدید | 23 پست

وای هرصبحی که بیدار میشم فک میکنم یه کابوس بوده

آخه چطوری ممکنه یکی چندسال عذاب بکشه تا بدستت بیاره تا سرحد مرگ دوست داشته باشه رو سرش بذارتت 

بعد یهو با یکی دیگه بریزه روهمو بگه دیگه نمیخوامت برو

اخه چجوری میشهههههه

حکمته؟چشم زخمه؟دعا نوشتن؟

آخه من دارم میمیرم زندگیه قشنگم پرپر شد هرکاری کردم نتونستم نگهش دارم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

خداااااا من آخرین نفری باشم که ابن اتفاق تو دنیا براش میوفته تحملش سختهههه😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدااااایا. من دیگه ازدواج نمی کنم.از بس مرد خائن دیدم و شنیدم باورم شده مرد با وفا و پاک وجود نداره. ...

من الانم باورم نمیشه اصلااااااا اخه مثل خودم بهش اعتماد داشتم همش فک میکنم خوابه😭😭

من الانم باورم نمیشه اصلااااااا اخه مثل خودم بهش اعتماد داشتم همش فک میکنم خوابه😭😭

ان شاالله خدا به شما آرامش بده به حق همین شب عزیز. ان شاالله آینده براتون اتفاقای قشنگ بیفته. نمیشه درستش کنید اوضاع رو؟اگه اذیت نمیشید از اول بگید چه طور آشنا شدید و ازدواج کردید و علت جدایی تون چیه؟

ان شاالله خدا به شما آرامش بده به حق همین شب عزیز. ان شاالله آینده براتون اتفاقای قشنگ بیفته. نمیشه ...

چندین سال بود که منو میخواست ولی خانواده من مخالفت میکردن بخاطر تحصیلاتشون و خیلی چیزای دیگه.بالاخره بهم رسیدیمو به معنای واقعیه کلمه دوتا عاشق بودیم ولی ی شب گفت من فلانیو میخوام دیگه تورو نمیخوام و رفت همین به همین آسونی.هبچجوره هم برنگشت رفت😞😞😞🖤

باهاش ازدواج كرذي بعد رفت

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 
چندین سال بود که منو میخواست ولی خانواده من مخالفت میکردن بخاطر تحصیلاتشون و خیلی چیزای دیگه.بالاخره ...

یا خدا ؟!!!!!یکی از عجایبی که شنیدم. مگه میشه؟!!!!!چه قدر سختتون شده بمیرم واسه دلت.شخص سوم چه طور وارد زندگیتون شد. خدا نگذره از کسایی که وارد زندگی مرد یا زن متاهل میشن

اره بعد چندسال زندگیه قشنگ😞

خوش به حالت باز تجربه زندگي باهاشو دلشتي مال من كه نشد

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 
یا خدا ؟!!!!!یکی از عجایبی که شنیدم. مگه میشه؟!!!!!چه قدر سختتون شده بمیرم واسه دلت.شخص سوم چه طور و ...

خدا نکنه عزیزم.من نمیدونم چطوری پیداش شد من فقط میدونم که حالم از زندگی بهم میخوره دلم میخواد بمیرم توروخدا تو که انقد مهربونی برام دعا کن حالم خوب بشه برگردم به زندگیه عادی😭😭😭