2777
2789
عنوان

اونایی که کرونا گرفتن یا مریض کرونایی داشتن توروخدا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 3472 بازدید | 51 پست

من ۲ هفته س در گیرم ریه هام لک کرونا داره. هنوز سرفه می کنم و تنگی نفس دارم .خوب نشدم 

خداوندا التماست میکنم دیدن این لحظه ناب را به تمام مادران جشم انتظار نصیب کن. خداونداهر جه شکرت کنم کفایت نمیکند. به من حقیر لیاقت نگهداری از امانتی که بهم بخشیدی رو بده!!!! حسرت فرزند را به دل هیچ خانواده ای نزار. خدایا با تمام حقارتم در برابر عظمت بی پایانت سر تعظیم فرود میاورم و با تمام وجودم میگم شکرت شکرت شکرت

21 دونه سیاهدونه با یه قاشق عسل قاطی کنه بگو هر 8 ساعت بخوره. قورت بده فقط. 

داروی امام کاظم هم پیدا کنید از مراکز طب اسلامی هر8 ساعت بخوره. 

خوبه خوب میشه اصلا بگو نترسه. 

اینجا هوا برای نفس کشیدن مرا کممممم است.... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عناب برای تسکین گلودرد و

✔ قرص مکیدنی التادین عالین 

تمرین تنفس عمیق فراموش نشه از بینی ده ثانیه دم عمیق نگه دارین مجدد نفس عمیق تا ریه هاتون پر بشه البته با بالا اومدن شکم تنفس دیافراگمی بعد ۲۰ ثانیه از راه دهان خارج کنید 

اگه حس بویاییتون از دست دادین یک روز در میان امگا ۳ و ویتامین آ چشمی به بینی بزنید 

و سعی کنید با بو کردن لاک ناخن یا دارچین تحریک کنید

❎به هیچ وجه اخبار رو نگاه نکنید 

❎تا یک هفته حمام نرید

❎بخور به هیچ وجه انجام ندید

❎زیر کولر نخوابید 

❎اب سرد و خنک به هیچ وجه نخورید

❎کارای سنگین نکنید فقط استراحت 

❎دستای خودتونو دایم ضدعفونی کنید و به صورتتون نزنید چون  ممکنه چشماتون عفونت کنه 

❎اسفند دود نکنید مثل سیگار برای ریه سمه 

💚و  در اخر به خدا توکل کنید و هرشب با ذکر و دعا به خودمون ارامش بشیم 💚

امیدوارم براتون مفید باشه التماس دعا 

متدر شوهر منم اینجوری بود الانم خداروشکر خوبه اصلا مشکلی واسش پیش نیومد فقط خیلی بهش برسید ابمیوه طب ...

نه نگرفتیم چون اصلا سرفه اینا نداره 

فقط بهش سوپ و ماهیچه و گوشت و کباب میدیم با دمنوش و داروی امام کاظم

من داداشم تا یه هفته کاملا خوب بود همش میگفت من بدنم قویئه یهو حالش بد شد وحشتناک و تا یه هفته علائم شدیدی داشت همش بهش اکسیژن وصل بود

توصیه دکتر کمپوت سیب و گیلاسه خونگی بود بدون عسل با کمی شکر

سوپ سبزیجات

عزيزم نگران نباش شايد در همون حد باشه 

مامان منم گرفتن ولي تب نكرد فقط گوش درد دندون درد و سر درد داشتن يكمم سرفع داشت البته ما تست نگرفتيم تشخيص داديم كه اون باشه ديگه فك نكنم بيشتر ازين شه بيماري خواهرتون فقط استرسو ازش دور كنيد كه سيستم ايمني رو ضعيف ميكنه گوشت تو شيشه براش درست كنيد و مايعات زياد بخوريد اطرافيان هم گلو و بيني خودشون رو با سرم ٩ درصد شستشو بدن

هی میگم لایک نکن باز لایک میکنی؟❗️لایک نکن 🚷
تب و بی حالی و کم اشتهایی فقط

امیدوارم دیگه مبتلا نشی💓

چهارمین کاربری، دوست عزیز روان پریشی که انگشت بی صاحاب بی قرار داری هی گزارش میزنی، اره دقیقا با خودتم، روزی سه وعده تپاله گاو بردار بریز رو سرت بدبخت، با تچکر😐

من و مامانم و داداشم داریم همین الان.مامانم بیمارستانه واسه سلامتیش نفری هر چند تا میتونید حمد بخونید.روز ۷ ام اوج بیماریه واسه من ریم درگیر شد ماملنمم حالش شدید بد شد ۵۰ دردص ریش درگیر شد.همشم بالا میاورد 

واسه سلامتی مامان و بابام دو تا حمد میخونی؟😔😔😔