2777
2789

امروز زن عموم رفته پیش یه دعا نویس که واسه مامانم دعا بگیره،میخاد بابام از مامانم دلسرد بشه چون بابام وضع مالیش خوبه چشم دیدن مامانم ونداره چند جا هم پیش فامیل رفته گفته من از فلانی متنفرم چرا وضعش اینقدخوبه من هیچی ندارم همیشه هم دعا میگیره مامانم میره پیش یه خانمه ای باطلشون میکنه،امروز رفته پیش همون دعانویسی که مامانم میره پیشش دعاهاشو باطل میکنه بهش گفته کاری بکن برادر شوهرم از زن و بچه هاش دلسرد بشه شوهرم منو دوست داشته باشه بهش پول بده همش توجهش به شوهر من باشه کاری بکن دختر بزرگش هیچ وقت بچه دار نشه یه عالمه هم قربون صدقه خانمه دعانویس رفته بعد از پیش خانمه دعانویس بلند میشه میره خونه خودش دوباره بهش پیام میده که یادت نره دوباره همه ی حرفا رو توی پیام مینویسه میفرسته واسه خانمه امشب هم همه ی پیاماشو خانمه اسکرین گرفته فرستاده واسه مامانم گفتش جاریت اومده پیشم امروز همچین درخواست هایی داره فقط حواست باشه پیش دعانویس های دیگه هم میره من همچین دعاهایی بهش نمیدم دیگه گفته پیامارو بزار واسه یه زمانی به عنوان مدرک که حاشا نکنه،وگفته به هیچ عنوان پیاما رو به کسی نشون نده 

هنوزم هستن این با فرهنگا!!! 

بی رنج زین پیاله کسی می نمیخورد، بی دود زین تنور به کس نان نمی دهند، تیمار کار خویش تو خود خور که دیگران، هرگز برای جرم تو تاوان نمی دهند...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط میدونم دعا نویسه هم مامانت و هم جاریشو گیر اورده شدید

بحران آب را جدی بگیریم.خیلی خیلی جدی.آب واقعا کمه.😔اگه رعایت نکنیم سازمان ملل  گفته تا ۵ سال آینده یعنی ۲۰۲۵ جنگ بر سر آب تو خاور میانه شروع میشه...و تا سال ۲۰۴۰ از بعضی شهرای ایران فقط یه اسم باقی میمونه.😔تروخدااااا رعایت کنید.بخاطر بچه هامون..کم آبی و بی آبی واقعا وحشتناکه.بچه هامون خیلی گناه دارن😔😔😔

خب همونارو بهش نشون بدید بترسونیدش

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
هنوزم هستن این با فرهنگا!!! 

آره متاسفانه 

منم یه جاری دارم خیلی دنبال این چیزاس ولی بامن کاری نداره خیلیم باهام خوبه همسن مامانمه بامن مثل بچهاش رفتارمیکنه ولی یه سری خودموشوهرم رفتیم خونشون بعدکباب کرد زغالاشو گذاشت برا اسفند اومد تاب داد توخونه خودم دیدم یه کاغذ چند تاشده گذاشت توش خیلی فکرمو درگیر کرده نمیدونم آیا برای مابوده یابرای شوهرخودش

السلام علیک یا اباعبدالله الحسین ع
عزیزم سراغ این کارا رفتن خیلی وضعو بدتر می کنه به مادرتون بگید سوره جن زیاد بخونن وسوره طلاق آیه ۱تا ...

مامانم نمیرفت پیش دعا نویسا چون همش رفته دکترا همه گفتن سالمی هیچ مشکلی نداری دیگه همه مردم به مامانم گفتن که دعا گرفتن حتما واست که اصلا خوب نمیشی یکی ادرس همین خانمه دعانویس به مامانم داده مادرم رفته پیشش باطل کرده دیگه تا یه مدت خوب شد حال مامانم خیلی خوب شد دیگه