2777
2789
عنوان

قصد وقرض

69 بازدید | 12 پست

ای خداااا چقدسخته،بی پولی،شوهرم میگه کارهاخرابه بازاراخرابه😥یکم پول داریم دندونام خراب شده برم درست کنم.رهن خونه هم کمه،😭😭😭😭اینقدامشب جوش زدم معده م درد میکنه،تازه امشب یه بنده خدااومده میگه۳تومن قرضموبدین☹ماکلش۱۰تومن نداریم😥خیلی خسته م...توروخودا ارومم کنین ...ممنونم

رنگهای رنگین کمونو نمیخام_نامه های راه دورونمیخام_لحظه وساعت وعمرمن تویی_ختم کلام بابااااامن فقط تورومیخام❤💋حالیته؟!
انشااله درست میشه اکثرا الان دستشون خالیه.🙏

انشاالله...بچه کوچیک هم دارم مهلت خونه مونم تمومه☹زیادفکرمیکنم سرم تیرمیکشه

رنگهای رنگین کمونو نمیخام_نامه های راه دورونمیخام_لحظه وساعت وعمرمن تویی_ختم کلام بابااااامن فقط تورومیخام❤💋حالیته؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قسط و قرض

هر شب سوره واقعه بخون قطعا گشایش زیاااد میاره و نمیفهمی از کجا پرداخت میشه و راحت میگزره...

با یقین بخون رد خور نداره 

نماز بخون

خمس مالتون هر چقدر هم کم باشه پرداخت کنین هر چقدر هم که دستتون خالیه بدین برکتشو ببینین

چشم به راه...
قسط و قرض هر شب سوره واقعه بخون قطعا گشایش زیاااد میاره و نمیفهمی از کجا پرداخت میشه و راحت میگزره. ...

سوره ی واقعه...ممنونم چشم حتمامیخونم،راستش یه مدته نمازوترک کردم😭😭😭😭

دعا میکنم برات 💕

ممنونم گلم،انشاالله خداحاجت شماروهم بده بحق این شب عزیز❤

حتما ادامه بده سوره واقعه رو بخون با یقیییین کامل اگر بعد از یک سال نیومدی دعام کنی 

انشاالله ...خداکمیل جان روبراتون حفظ کنه

من محمد کمیلمو از یه شهید گرفتم اسمش محمد بود و اسم جهادیش کمیل بود تو سوریه شهید شده منم اسم پسرمو ...

خوش نام باشن،منم اسم پسرم محمدپویان ،محمدنذرحضرت مهدی گفتم شوهرم پویان رواضاف کرد😊💐