redeer مدیر استارتر عضویت: 1399/01/04 تعداد پست: 227 عنوان قصد وقرض 69 بازدید | 12 پست ای خداااا چقدسخته،بی پولی،شوهرم میگه کارهاخرابه بازاراخرابه😥یکم پول داریم دندونام خراب شده برم درست کنم.رهن خونه هم کمه،😭😭😭😭اینقدامشب جوش زدم معده م درد میکنه،تازه امشب یه بنده خدااومده میگه۳تومن قرضموبدین☹ماکلش۱۰تومن نداریم😥خیلی خسته م...توروخودا ارومم کنین ...ممنونم رنگهای رنگین کمونو نمیخام_نامه های راه دورونمیخام_لحظه وساعت وعمرمن تویی_ختم کلام بابااااامن فقط تورومیخام❤💋حالیته؟! 1399/05/17 | 23:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
merlin007 عضویت: 1399/04/06 تعداد پست: 1571 انشااله درست میشه اکثرا الان دستشون خالیه.🙏 برای هم خیر بخواهیم و دعا کنیم.🙏💕👌
redeer مدیر استارتر عضویت: 1399/01/04 تعداد پست: 227 انشااله درست میشه اکثرا الان دستشون خالیه.🙏 انشاالله...بچه کوچیک هم دارم مهلت خونه مونم تمومه☹زیادفکرمیکنم سرم تیرمیکشه رنگهای رنگین کمونو نمیخام_نامه های راه دورونمیخام_لحظه وساعت وعمرمن تویی_ختم کلام بابااااامن فقط تورومیخام❤💋حالیته؟!
کمیل_عشق_مامان عضویت: 1396/08/16 تعداد پست: 6422 قسط و قرضهر شب سوره واقعه بخون قطعا گشایش زیاااد میاره و نمیفهمی از کجا پرداخت میشه و راحت میگزره...با یقین بخون رد خور نداره نماز بخونخمس مالتون هر چقدر هم کم باشه پرداخت کنین هر چقدر هم که دستتون خالیه بدین برکتشو ببینین چشم به راه...
merlin007 عضویت: 1399/04/06 تعداد پست: 1571 انشاالله...بچه کوچیک هم دارم مهلت خونه مونم تمومه☹زیادفکرمیکنم سرم تیرمیکشه دعا میکنم برات 💕 برای هم خیر بخواهیم و دعا کنیم.🙏💕👌
redeer مدیر استارتر عضویت: 1399/01/04 تعداد پست: 227 قسط و قرض هر شب سوره واقعه بخون قطعا گشایش زیاااد میاره و نمیفهمی از کجا پرداخت میشه و راحت میگزره. ... سوره ی واقعه...ممنونم چشم حتمامیخونم،راستش یه مدته نمازوترک کردم😭😭😭😭 رنگهای رنگین کمونو نمیخام_نامه های راه دورونمیخام_لحظه وساعت وعمرمن تویی_ختم کلام بابااااامن فقط تورومیخام❤💋حالیته؟!
redeer مدیر استارتر عضویت: 1399/01/04 تعداد پست: 227 دعا میکنم برات 💕 ممنونم گلم،انشاالله خداحاجت شماروهم بده بحق این شب عزیز❤ رنگهای رنگین کمونو نمیخام_نامه های راه دورونمیخام_لحظه وساعت وعمرمن تویی_ختم کلام بابااااامن فقط تورومیخام❤💋حالیته؟!
کمیل_عشق_مامان عضویت: 1396/08/16 تعداد پست: 6422 سوره ی واقعه...ممنونم چشم حتمامیخونم،راستش یه مدته نمازوترک کردم😭😭😭😭 حتما ادامه بدهسوره واقعه رو بخون با یقیییین کامل اگر بعد از یک سال نیومدی دعام کنی چشم به راه...
merlin007 عضویت: 1399/04/06 تعداد پست: 1571 ممنونم گلم،انشاالله خداحاجت شماروهم بده بحق این شب عزیز❤ انشااله تعالی 💝 برای هم خیر بخواهیم و دعا کنیم.🙏💕👌
redeer مدیر استارتر عضویت: 1399/01/04 تعداد پست: 227 حتما ادامه بده سوره واقعه رو بخون با یقیییین کامل اگر بعد از یک سال نیومدی دعام کنی انشاالله ...خداکمیل جان روبراتون حفظ کنه رنگهای رنگین کمونو نمیخام_نامه های راه دورونمیخام_لحظه وساعت وعمرمن تویی_ختم کلام بابااااامن فقط تورومیخام❤💋حالیته؟!
کمیل_عشق_مامان عضویت: 1396/08/16 تعداد پست: 6422 انشاالله ...خداکمیل جان روبراتون حفظ کنه فدایت چشم به راه...
کمیل_عشق_مامان عضویت: 1396/08/16 تعداد پست: 6422 انشاالله ...خداکمیل جان روبراتون حفظ کنه من محمد کمیلمو از یه شهید گرفتم اسمش محمد بود و اسم جهادیش کمیل بود تو سوریه شهید شده منم اسم پسرمو گزاشتم محمدکمیل😊 چشم به راه...
redeer مدیر استارتر عضویت: 1399/01/04 تعداد پست: 227 من محمد کمیلمو از یه شهید گرفتم اسمش محمد بود و اسم جهادیش کمیل بود تو سوریه شهید شده منم اسم پسرمو ... خوش نام باشن،منم اسم پسرم محمدپویان ،محمدنذرحضرت مهدی گفتم شوهرم پویان رواضاف کرد😊💐 رنگهای رنگین کمونو نمیخام_نامه های راه دورونمیخام_لحظه وساعت وعمرمن تویی_ختم کلام بابااااامن فقط تورومیخام❤💋حالیته؟!