2777
2789

حیف نون به دوستش میگه کجا به دنیا اومدی؟ میگه: بیمارستان. حیف نون میگه آخی مریض بودی؟

صدای خورد شدن اخرین تکه شیشه های قلب شکسته ام را شنیدم ، دیگر نایی برای زندگی نمانده مهربانم...خدایا نجاتم بده 😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام جانم عید توم مبارک😍

ببخشید سلام ممنونم مهربون😊❤

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

تعدادی استاد دانشگاه رو دعوت کردن به فرودگاه و اونا رو توی یک هواپیما

نشوندن ... ✈️

و وقتی درهای هواپیما رو بستن از بلندگو بهشون اعلام کردن که:📢

این هواپیما ساخت دانشجوهای شما ست ..! 😎

وقتی اساتید این خبرو شنیدن همه از دم اقدام به فرار کردن! 🏃🏃‍♀🏃🏃‍♀

همه رفتن به سمت در خروجی جز یه استاد که خیلی ریلکس نشسته بود ..!

پرسیدن : چرا نشستی؟ نگو که نمی ترسی!! 🤔

استاد با خونسردی گفت :

اگه این هواپیما ساخت دانشجوهای من باشه عمرا اگه روشن بشه 😂😂

۱عید همگی مبارک

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐

😂😂😂

هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻
ازسرت هم نمی گذرم برای ان تاپیکی که خواستی منو مسخره کنی ان شاالله درجای خودش خدا ازت انتقام بگیره.

عزیزم من مسخره ت نکردم اگر ناراحت شدی معذرت میخام ♥️

صدای خورد شدن اخرین تکه شیشه های قلب شکسته ام را شنیدم ، دیگر نایی برای زندگی نمانده مهربانم...خدایا نجاتم بده 😔
عزیزم من مسخره ت نکردم اگر ناراحت شدی معذرت میخام ♥️

ای کاش تاپیک تعطیل نمیشدتا مواردرا بهتون نشون میدادم که چی را میرسوند.

ایرادی نداره همین که معذرت خواهی کردی بخشیدمت ولی عزیزم اگر به شخصی فحش بدهی به نظرمن اسیب روحی اون کمتراز مسخره کردنه.

ای کاش تاپیک تعطیل نمیشدتا مواردرا بهتون نشون میدادم که چی را میرسوند. ایرادی نداره همین که معذرت خ ...

ن من مسخرت نکردم 

اشتباه برداشت شده .