2777
2789

وای خداااااا😭😭😭 کاش جا شما بودم 

میام خصوصی میگم بهتون 

یاد امد آن شعری که نوشت:                      پشت هر کوه بلند🍀سبزه زاریست پر از یاد خدا😍 و در آن باغ 🌴 کسی میخواند : که خدا هست و خدا هست و خدا هست و خدا هست😊

هانیه

سلامتی

ممنونم🌸

👸🏻من یک زن مطلقه هستم،به شجاعتم افتخار میکنم تا در زندگی ای که ارزشم حفظ نمیشد باقی نماندم.مهریه ات آب هم باشد قاضی قسط بندی اش میکند،فقط عمر تو،لبخند تو و عشق و جوانی و زیبایی و روح تو است که نقد در گرو آنان است تا اهرمی باشد برای گفتن مهرم حلال، اندک باقی مانده ی جانم آزاد!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برامن دعا کن زندگیم داره میپاشه دعا کن طلاق نگیرم💔

نگران فردایت نباش خدایه دیروز وامروزت خدای فردا هم هست،ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی اون قرن هاست خدایی میکند بهش اطمینان کن ،خدای مهربون من بهت ایمان دارم خودت زندگیمو درست کن🙏وزن شروع84 وزن بعدی82600وزن فعلی 76 وزن هدف70👌من میتوانم

یا امام زمان😭😭خودت حاجتم بده

نگران فردایت نباش خدایه دیروز وامروزت خدای فردا هم هست،ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی اون قرن هاست خدایی میکند بهش اطمینان کن ،خدای مهربون من بهت ایمان دارم خودت زندگیمو درست کن🙏وزن شروع84 وزن بعدی82600وزن فعلی 76 وزن هدف70👌من میتوانم

@_مالکوم_     برا دوستم مریم دعا کن و برا خودم 

🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن

عزیزم سلام از خدا بخواه همین الان برای همیشه مشکلم حل بشه و دلم شاد بشه و پدرم هم شفا پیدا کنه و سلام  من را به آقا امام زمان عج برسون خدا حاجتت را بده و انشاالله دست پر برگردی و همه حاجت روا بشیم آمین